Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ мишки и плъхове в транспортни средства за 20 кв. м.

Електронният уред за борба с мишки и плъхове е подходящ за предпазване на леки и товарни автомобили, тъй като прогонват неприятелите далеч от тях.

Производител: България

Код на артикула: E-3008-79

Наличност: В наличност

Цена: 24,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Електронният уред за борба с гризачи е предназначен за охрана на транспортни средства - леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.

ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уреда излъчва ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвука нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях.

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ: Първоначалният ефект се проявява след 12-14 дни а максимален ефект се получава след още една седмица.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: Монтирайте уреда уреда при двигателя или в купето на автомобила - ефекта се проявява само на мястото, където е монтиран уреда. Ако желаете да охранявате едновременно двигателя и купето - трябва да използвате две устройства. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Захранващо напрежение: 12V/DC
Консумирана мощност: 3W
Диапазон на работа: от 29000 до 58000 Hz

Гаранция: 2 години
Ефективна площ: 20 кв.м.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: