Ултразвуков уред солар и батерии с датчик за движение, мигаща светлина Solar Powered animal repeller прогонващ кучета, котки и диви животни

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: 20789-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 95,00 лв

Ултразвуков уред солар и батерии с датчик за движение, мигаща светлина Soar Powered animal repeller

Електронният ултразвуков репелер за животни е насочен към често срещани вредители във вашия двор или градина. 
Излъчва се мощни безшумни ултразвуци, които притесняват бездомни котки, съседски кучета, елени, миещи мечка, катерици, зайци, скунксове, опосуми, гризачи и други нежалани животни. 

Снабден е със соларно захранване, не са необходими кабели, достатъчно е да има слънце. 
Лесно се монтира почти навсякъде, с включен монтажен кол. Покрива до 100 кв. м. 
Безвреден за хора, домашни любимци и птици. 
Устойчив на атмосферни влияния. 
Вграден датчик за движение.

Дръжте нежеланите животни извън градината си. 
Чрез използването на този детектор за движение, който излъчва ултразвукови звуци на разстояние +/- 10 метра, животните могат да чуват тези звуци добре, но хората не ги чуват. 
Когато животните са на растояние до 10 метра, ултразвукът ще се включи. 
Ултразвуковият уред Soar Powered animal repellerе е много подходящ и за държане на нежелани кучета и/или котки извън вашата градина. 
Батериите се зареждат от соларен панел. Уредът притежава въртящи се потенциометри (копчета) за нагласяване на чувствителността на детектора за движение и честотата на ултразвуковите вълни и LED сигналите, което го прави лесен за работа.

Когато устройството спре да работи, защото дълго време е нямало слънце и са се изхабили батериите, можете да заредите батериите, като изключите устройството и го поставите на слънчева светлина или свържете предоставения USB кабел към USB зарядно устройство. 
Или заредите батериите във външно зарядно устройство или ако животът на батериите е свършил, ги заменете с други презареждащи се батерии АА.

Този соларен слънчев ултразвуков уред прогонващ нежелани животни е снабден и с опционален мигащ светодиод. 
При достатъчно слънчева светлина, вграденият слънчев панел е достатъчен за зареждане на NiMH акумулаторните батерии и осигурява достатъчно мощност за работа на уреда без проблеми. 
Вграденият сензор за движение открива влизащите в района животни и излъчва пронизващ, висока – децибелна аларма, която стряска кучетата/котките и другите вредители и ги плаши. 
Тъй като звукът е ултразвуков, вие и вашите съседи не можете да го чуете. 
Ултразвуковото средство за възпиране на животни е изработено от издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния материали и е проектирано да осигури дългогодишна надеждна работа.

Описание на продукта:

> Ъгъл на инфрачервено усещане: 80 градуса.

>Захранване: DC4.5V, 3XAA NiMH акумулаторни батерии (вграден слънчев панел: 5V40MA) (включени в комплекта)

>USB зареждане: 5V, USB порт, ток на зареждане: < 50MA
 
> Sens.бутон: има 7 регулируеми точки за чувствителност на датчика за движение.
Разстоянието на сензора е свързано с размера на животното, колкото по-голям е размерът на животното, толкова по-далеч може да бъде открит от сензора. 
По-голямото число означава по-далече сензорно разстояние, най-голямото число 7 показва, че датчика засича движение на разстояние 10 м.
  
Freq. бутон:
 OFF: изключено, не се изпращат ултразвукови вълни и светодиодът е изключен
  L: 15 KHz-24 KHz, за отблъскване на големи животни
  M: 25 KHz-50 KHz, за отблъскване на животни със среден размер
  H: 30 KHz-60 KHz, за отблъскване на малки животни
  L+: 15 KHz-24 KHz с допълнително включен мигащ светодиод, за да отблъсне по-бързо големите животни, защото те се страхувт от силни мигащи светлини
  M+: 25 KHz-50 KHz с допълнително включен мигащ светодиод, за да отблъсне по-бързо животни със среден размер, защото те се страхувт от силни мигащи светлини
  H+: 30 KHz-60 KHz с допълнително включен мигащ светодиод, за да отблъсне по-бързо малките животни, защото те се страхувт от силни мигащи светлини

Унищожава всички натрапници на животни от вашия имот чрез излъчване на мощни ултразвукови звуци и мигащи LED стробоскопи. 
Премахнете проблемите на скитащите вредители с този агресивен ултразвуков и мигащ светлинен репелер за животни. 
Разполага с три (3) настройки за ултразвукова честота, плюс опционална LED мигаща светлина за включване/изключване.
Уредът излъчва набор от мощни ултразвукови звуци и мигащи LED стробоскопи, за да изплаши голямо разнообразие от вредители.
Просто го извадете от кутията, направете дупка в земята и забиите в земята включения метален кол и изберете желаните от вас настройки (включва 3 ултразвукови честотни настройки, опционална LED светлина за включване/изключване и 7 настройки за чувствителност). 

Разполага със соларен панел в горната част на устройството, който използва слънчевата енергия и зарежда батериите (включени са 3 акумулаторни батерии АА). Може да се презарежда и чрез USB (включен е USB кабел за зареждане).
Без разхвърляни химикали или пестициди, без капани, без мъртви животни. 
Ултразвуковият репелер за животни, задвижван от слънчева енергия, се отървава от всички животни чрез излъчване на ултразвукови звуци и мощни мигащи LED мигащи светлини, като плаши натрапващите животни и вредители да напуснат района.

 

УСТОЙЧИВ НА ВЪНШНИ УСЛОВИЯ И ВОДОУСТОЙЧИВ – Здрава твърда пластмасова конструкция, издържаща години на дъжд, сняг, лед и вятър. Идеален за дворове, вътрешни дворове, алеи, гаражи, тавани, веранди, лодки, градини, ферми, езера и др. 
PIR сензор за движение: Открива движение от до 10 метра.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: