Промоция

Без Мравки в кухнята само в 3 стъпки - Еко бариера концентрат за 660 кв.м., Еко спрей Flortis 500 мл, Уред Дуо за 250 кв.м.

Производител: Flortis - Италия

Код на артикула: 6282-1331760-1135000-6231710

Наличност: В наличност

Цена: 90,00 лв 84,27 лв
Количество:

Прогонване на мравки от градината в 3 стъпки - без отрови и химикали

 

Домът Ви, е превзет от мравки.

Борбата с мравките започва!

Практиката показва, че мравките са чувствителни към неприятните миризми и ултразвуци.

 

Първа стъпка:

Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с растителни суровини с доказано отблъскващо действие срещу насекоми. 


ПРЕДИМСТВА: 

- Готов за употреба.
- Суровини от естествен растителен произход. 
- Формили без отрови. 
- За вътрешна и външна среда. 
- Те не замърсяват околната среда. 
- Отблъскващо действие, придружено с приятен аромат.


Натурален продукт, състоящ се от смес от етерични растителни масла и балсамови есенции, приятни за човека, но неприятни за насекомите.

Периодичното нанасяне на продукта премахва лошите миризми и също така освобождава от досадни насекоми като мухи, комари, мушици, мравки и др. Продуктът предлага добра устойчивост на обработените повърхности, а напълно естественият състав му позволява да се използва дори върху цветя и растения без опасност от фитотоксичност при препоръчаните дози.

Продуктът е подходящ за външна и вътрешна среда, включително зелени площи.

Начин на употреба:
Разклатете добре опаковката преди употреба.
Равномерно напръскайте от продукта върху зоната, която искате да ароматизирате и защитите.

Повтаряйте действието всяка седмица, а при високи температури, дори на всеки 4-5 дни.

Втора стъпка:

Flortis GreenHome е зелен оазис, посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с растителни суровини с доказано отблъскващо действие срещу насекоми.

ПРЕДИМСТВА:
- Произведени от суровини само с естествен растителен произход.
- Формули без отрови. Концентрат.
- За вътрешна и външна употреба.
- Те не замърсяват околната среда.
- Прогонващо действие, придружено с приятен аромат.

Натурален продукт, състоящ се от смес от етерични растителни масла и балсамови есенции, приятни за човека, но неприятни за насекомите.

Периодичното нанасяне на продукта премахва лошите миризми и също така освобождава от досадни насекоми като мухи, комари, мушици, мравки и др. Продуктът предлага добра устойчивост на обработените повърхности, а напълно естественият му състав позволява на продукта да се използва дори върху цветя и растения без опасност от фитотоксичност при препоръчаните дози.

Продуктът е подходящ за външна и вътрешна среда, включително зелени площи.

Начин на употреба:
- Разклатете добре опаковката преди употреба!
- Разредете 30-50 мл. от продукта в 10 литра вода. От една опаковка може да получите до 33 л. работен разтвор.
- Равномерно нанесете от получения работен разтвор върху зоната, която искате да ароматизирате и защитите.

- Повтаряйте процедурата всяка седмица, а при високи температури, на всеки 4-5 дни.

Трета стъпка:

 

Ултразвуков уред против мишки, плъхове,съсели и мравки GARDIGO за 250 кв. м.

Устройството е за използване в едно помещение с площ до 250 кв. м. за прогонване на мишки, плъхове, съсели и мравки. 

Уреда има три мощни ултразвукови пиезо говорителя излъчващи ултразвукови честоти и компресирани импулсни вълни, способстващи за ефикасното прогонване на гризачите (мишки, плъхове ,съсели) и пълзящи насекоми (мравки). Уреда е презназначен за вътрешно използване в дома.

Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1) Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1)

Диапазона на излъчване на уреда е между 35 000 - 70 000 Hz. 
Честотите излъчване на уреда се променят автоматично и постоянно и това спомага за непривикването на гризачите към уреда. И по този начин устройството е ефективно с години.

Резултът е напускане на помещението от гризачите. Ефектът се появява още с първото пускане на уреда, но в зависимост от населеността на гризачите максималния ефект се получава до 14 дни от включване на машинката.
Уреда трябва да работи непрекъснато, за да не се завърнат вече изгонените гризачи. 
Уреда не убива и не наранява мишките, плъховете, съселите и мравките, а само ги прогонва от охраняемата зона.
Уреда не действа срещу глухи вредители.
Уреда е безвреден за хора и животни.

Ултразвуков уред DUO GARDIGO за 250 кв. м. функции:
Уредът излъчва ултразвук в честотен обхват от 35000 до 70000 Hz. Честотите в ултразвуковия диапазон варират автоматично и се разпределят чрез двата високоговорителя в помещението. Промяната на честотите възпрепятства ефекта на привикване. Ударно-вълновите импулси се създават централно чрез един обособен генератор. Първоначално ултразвукът и импулсите се възприемат от животните несъзнателно, с течение на времето, обаче, стават много неприятни, тъй като високите тонове предизвикват неразположение, а импулсите – страх и безпокойство.

Пускане в действие 
Позиционирайте RODENT RAUS DUAL върху площта, която ще се обработва. Включете го в контакта и вкарайте щекера в специалния отвор върху задната част на апарата. Тъй като ултразвукът не е доловим за човешкия слух, апаратът има бутон за проба, разположен близо до входа за щекера. Когато той бъде натиснат в продължение на 2-3 секунди, Вие ще можете да чуете звук като от свирка, което показва, че устройството работи. Освободете бутона и устройството ще започне да работи автоматично. Позиционирайте RODENT RAUS DUAL върху площта, която ще се обработва. 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: