Меню
Количка

Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO

Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Временно изчерпан
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
25.90лв
Без данък: 25.90лв
  • Наличност: Временно изчерпан
  • Код на артикула: 70028-10
  • Тегло: 0.25kg
Имате проблеми с къртици и сляпо куче в градината? Полевки са се настанили в имота Ви? Не можете да се справите с мравките?

Уредът срещу подземни вредители на немския бранд Gardigo е електронно соларно устройство, излъчващо ултразвукови вибрации и кварцови честоти. Мощните сигнали на алуминиевото колче отблъскват къртиците, сляпото куче, полевките и мравките на площ до 700 кв.м. Устройството е изработено от висококачествени материали и е лесно за употреба – трябва само да бъде монтирано в желаната зона и включено. 
 


Как работи ултразвуковият соларен подземен уред?

Поставя се лесно в почвата благодарение на тънкия дизайн на неговия кол.

Батерията се зарежда от соларния панел, разположен в горната част на устройството.
Зеленият цвят му позволява да се слее визуално във всяка градина.

Устройството е снабдено с мощен генератор на кварцови и ултразвукови честоти, които създават вибрации в почвата и влияят на вредителите, прогонвайки ги от охраняваната площ. Методът е сред най-екологичните и безвредни за околната среда, а перфектната електроника и слънчевата технология, превръщат този електронен апарат в предпочитано средство за унищожаване на слепи кучета, прогонване на къртици, полевки и мравки. 

Ултразвуковите и кварцови трептения атакуват повишената слухова чувствителност и нервната система на подземните гризачи и насекоми, защитавайки дворове със зеленчуковите насаждения, градини и полета, както и тревни площи и цветни лехи. 

Мощните сигнали се променят постоянно, не позволявайки на вредителите да привикнат с шума им и се разпространяват в концентрични кръгове около апарата. Уредът работи и в дни с по-слаба осветеност, благодарение на качествения соларен панел, който пази слънчевата енергия и гарантира ефикасна борба с вредните животни до 7 дни с едно пълно зареждане на вградената батерия. 

 

 

Как се използва подземният уред срещу къртици?

Необходимо е да забиете устройството в почвата на терена, който искате да защитите. Няма нужда да слагате батерии или да го захранвате предварително, то е готово за ползване, веднага след като го извадите от кутията. Изберете място с достатъчно слънчева светлина, за да осигурите постоянен източник на захранване. 

Преди да забиете подземното колче, издълбайте малка дупка в почвата, достатъчна за поставянето му. Уплътнете добре около апарата, за да може сигналите да се разпространяват ефективно в почвата. След включване от копчето, разположено под панела със соларни клетки, апаратът ще излъчва трептения и ултразвуков сигнал на всеки 30 секунди, с продължителност от 2 сек.

Не използвайте чук или друг твърд предмет при монтаж! Може да увредите корпуса и кутията на соларните клетки. 

За какви терени е подходящ подземният уред срещу къртици, сляпо куче, полевки и насекоми?

От значение за ефективността на уреда е вида на почвата, в терена, който желаете да защитите. Подземният апарат срещу къртици, трябва да инсталирате директно в средата на зоната, която е нападната от вредителите. Вибрациите се разпространяват най-добре в твърди, тежки, глинести почви, а в песъчливи и меки – трептенията са по-слаби. В двата случая, ще забележите ефекта от работа на уреда, просто при по-подходяща почва, той ще настъпи по-бързо. 

Действието на уреда се забелязва 2-3 седмици след монтирането му и варира спрямо характеристиките на терена и първоначалната плътност на вредителите. 
За извличане на максимална полза от работата на устройството, предварително извършете дълбока обработка на почвата, за да унищожите укритията на вредителите. Нужно е да монтирате апарата поне 2 седмици преди да засаждате култури в терена. 

 

За какви животни е ефективен уреда?

  • Срещу къртици, сляпо куче; 
  • Мравки; 
  • Полевки, може да отблъсне и мишки, плъхове (паткани);
  • Не влияе на попово прасе, червеи и подземни насекоми.  

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: 
Честота: 400 Hz, на всеки 30 секунди
Ефективна площ: до 700 кв.м. 
Превключвател: Включено / Изключено ON/OFF
Соларен панел: 2V / 30 mA
Материал: пластмаса ABS
Размери: 7.5 cm x 7.5 cm x дължина 27,5 cm


Този продукт има 24 месеца безплатна гаранция.

При повреда се свържете с нас на тел. 0896 660 843.


Уредът няма 30 дневен тестов период.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org