Соларен електронен ултразвуков уред против диви животни, птици, кучета, котки, мишки и плъхове Gardigo защитава до 100 кв.м.

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 60066-10

Наличност: В наличност

Цена: 59,80 лв
Количество:
Соларен електронен ултразвуков уред против диви животни, птици, кучета, котки, мишки и плъхове Gardigo защитава до 100кв.м

Соларният електронен ултразвуков уред е предназначен за отблъскване и плашене на широк спектър животни като кучета, котки, птици, белки, мишки и плъхове. Устройството излъчва мощни ултразвукови честоти с диапазон от 19,5-31,5 KHz честотите могат да се променят индивидуално в зависимост от вредителя или животното, което желаете да прогоните. Електронното устройство разполага с инфрачервен датчик за движение, който регистрира преминаващо животно и задейства  уреда. Устройството се захранва от акумулаторни батерии или може да се използва с адаптер за 5 V (не е включен в комплекта).Уредът е изключително удобен за употреба на места с липса на ел.захранване в открити зони и площи.

Режими на работа на уреда: 

Този ултразвуков уред е предназначен за външна и вътрешна употреба, както в дворове, градини, цветни лехи, веранди и др. Уреда служи за отблъскване и прогонва различни по вид животни в зависимост от честотата, на която го настроите:

Режим-1. 19,5 kHz - 23,5 kHz: против кучета, котки, птици и белки (златки)

Режим-2. 23,5 kHz - 27,5 kHz: против лисици, глигани и други диви животни

Режим-3. 27,5 kHz - 31,5 kHz:против мишки, плъхове  и други малки гризачи

Режим-4. Само LED светкавица

Режим-5. Редуване на всички честоти (19,5 kHz - 31,5 kHz) плюс светкавица

Забележка: Когато избирате честота, винаги първо превключете  към „0“ и след това превключете към избраната честота.

Забележка: Честотите, които устройството излъчва, не се чуват от повечето хора.

Настройка на честота и чувствителност на датчика за движение:

В предната част на устройството са монтирани два контролни потенциометъра (копчета):

(SENS) Контрол на чувствителността на датчика: Тук можете да контролирате чувствителността на детектора на движение. Завъртането на копчето надясно ще увеличи чувствителността и разстоянието на датчика.

(FREQ )Контрол на честотата: Устройството може да бъде включено и изключено и могат да бъдат избрани редица честоти от 1 до 5. Списъкът по-горе показва честотите и животните, които най-вероятно ще дразни. Ефектът на светкавицата също може да се добави при най силната и ефективна честота (5)

Зареждане на соларният уред:

Препоръчително е първоначално да заредите напълно батериите това важи за всеки соларен  уред. Ако използвате уреда външно го оставете минимум 2-4 часа на слънце преди да гоактивирате. Може да заредите уреда чрез USB кабел. Буксата за захранванетосе намира от задната страна на устройството. Винаги използвайте 5 V USB захранване. В опаковката ще намерите адаптерен кабел за USB / захранване. По време на зареждане светодиодът в сензора за движение ще мига червено. Когато батериите са напълно заредени, червеният светодиод светва непрекъснато.

Технически характеристики:

Честотна характеристика: 19.5 - 31.5 kHz •  LED светкавица

Соларен панел за зареждане на батериите • PIR-сензор

Честотен контрол, Контрол на чувствителността: Копче (SENS)

Захранване: 3 х AA акумулаторни батерии, 800 mAh; 5 V включен в комплекта и адаптер кабел USB

Ъгъл на обхват и площ на покритие: 110 °; обхват: прибл. 9 м или прибл. 100кв.м

Температура на работа и съхранение: 0 ° C до +50 ° C при ≤ 90% R.H.(относителна влажност).

Гаранция: 24м

Производител: Gardigo Германия

 
 

Внимание!

Забележка: Някои целеви вредители/животни (кучета, котки), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: