Меню
Количка

HMI® SCRUB AL 10 л. Дезинфектант с 72% етанол за хигиенна и хирургическа дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие

HMI® SCRUB AL 10 л. Дезинфектант с 72% етанол за хигиенна и хирургическа дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие
HMI® SCRUB AL 10 л. Дезинфектант с 72% етанол за хигиенна и хирургическа дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие
133.16лв
Без данък: 133.16лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 100671-955
 • Тегло: 11.00kg

Скруб Ал ХМИ е течен дезинфектант, съдържащ етанол 72% и е предназначен за дезинфекциране на ръце и кожа. Използва се в професионалната сфера преди извършването на хирургически и медицински манипулации. Може да се използва и от масовия потребител за хигиенна дезинфекция. 

Разфасовка: Туба от 10 л. На NewFresh.org ще откриете и опаковки от 750 мл и 5 л дезинфекционен препарат. 

Фирмата ХМИ е водещ български производител на професионални средства за хигиена, почистване и дезинфекция. 

Предимства на дезинфектанта Скруб Ал ХМИ

 • Течна формула 
 • Готов за употреба 
 • Без изплакване
 • Нанася се лесно и бързо 
 • Има приятен мирис
 • Широкоспектърен – ефективен срещу вируси, микроби, гъбички и бактерии
 • Подходящ за ежедневна и честа употреба. 

 

Какъв е съставът на дезинфектанта Скруб Ал ХМИ?

В 100 г от продукта се съдържат 72 г етанол и 0,5 г хлорхексидин глюконат. Етиловият алкохол и хлорхексидин глюконатът имат силен дезинфекциращ потенциал и действат срещу различни видове бактерии (включително срещу метицилин-резистентен стафилокок), гъбички и дрожди, микроби и вируси (включително и туберкулоза). Действието е насочено към бързо и ефективно унищожаване на всички патогени. Добавени са приятни аромати и омекотители, които не дразнят кожата. 
Има разрешително за пускане на пазара от българското Министерство на здравеопазването. 

Къде може да се използва дезинфектантът Скруб АЛ ХМИ?

Разфасовката от 10 л е подходяща за професионална употреба. Този дезинфектант на алкохолна основа може да се използва за професионални дейности: в хирургични отделения, лекарски и зъболекарски кабинети, медицински центрове и лаборатории за изследвания, ветеринарни кабинети, а също и в заведения и хранително-вкусовата промишленост и обществени сгради, където е необходима дезинфекция на ръцете с цел добра хигиена и здраве. 
Препаратът е подходящ и за масова употреба от възрастни за хигиенна и хирургична дезинфекция, почистване на малки части от кожата преди извършване на различен тип манипулации и др. 

Как се нанася дезинфектантът Скруб Ал ХМИ?

Антисептикът с етанол от българската фирма ХМИ е икономичен. 

 • За хигиенни дезинфекции 
Използвайте 4 мл от продукта, чрез втриване нанесете за около 30 секунди (срещу бактерии и гъбички), за туберкулоцидно действие – 4 мл за 30 секунди, 2 пъти. Продуктът трябва напълно да се абсорбира в кожата.
 • За хирургични дезинфекции 
Втрийте 2 пъти по 4 мл от продукта в посока от пръстите към лактите за сумарно 5 минути (3+2 мин). Оставете дезинфектанта да попие напълно.
 • За почистване и дезинфекциране на кожа преди манипулации ​
Нанесете с памучен тампон, напоен с препарата, за 30 секунди. Да не се използва за нанасяне върху рани, близо до очите, слуховия канал и менинги.

Съхранение на препарата

Дръжте Скруб Ал ХМИ в оригиналната опаковка, в сухо и вентилирано помещение. Пазете от огън, хранителни продукти и напитки. Избягвайте да съхранявате тубата на пряка слънчева светлина. Пазете далеч от деца и домашни любимци. 

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал,(напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org