Меню
Количка

АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.

АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
АКЦИЯ: Капан с лепило за дървеници малък 20 бр.
48.00лв
Без данък: 48.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 354015-20-901
  • Тегло: 0.10kg

Предназначение: ефективен капан за мониторинг на дървеници (Cimex lectularius).

Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди.
Точно локализира мястото на нападението.
Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекционните мероприятия. Примамката е създадена да привлича всички стадии на развитие - както възрастни, така и нимфи.

Описание: капанът представлява картонена конструкция, промазана с незасъхващо лепило, в което е разтворена високоефективна смес от атрактанти. Насекомите се привличат в капана, а лепилото ги задържа за идентификация и преброяване.

Данни за неприятеля:Дървениците са разпространени в зоните с умерен климат и се хранятс човешка кръв. Водят укрит начин на живот и са изключително трудни за откриване.

Активни са нощем, обикновено между 1:00 и 5:00 часа. През останалото време се крият в убежищата си. Създават няколко поколения годишно, като се размножават най-интензивно през топлите летни месеци. Цикълът на развитие от излюпване на яйцето, преминава през няколко стадия на развитие от нимфа до възрастно насекомо и обикновено трае 5 седмици при стайна температура.

Активно вещество: Сексуален феромон

Инструкции за употреба:

·  Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото.

·  Сгънете крилата по перфорациите и ги закрепите едно към друго с издатъка и прореза за него.

· Накрая прегънете навътре под ъгъл < 30º малките повърхнини от двете открити страни на капана, като внимавате да не залепнат за лепилото.

·  Залагайте на пода, зад таблите или страниците на леглата, под мебели и на други укрити места.

·  Номерирайте капаните и направете карта на стаята. Отбележете позицията и номера на всеки капан.

· Оставете капаните да действат 1 седмица и след това направете първото отчитане.

· Инспектирайте капаните на редовни интервали, за предпочитане всяка седмица, и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан.

· Наличието на дори един уловен екземпляр трябва да бъде последвано от обработка.

· Капаните остават ефективни за около 4 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или се запрашат.

Интерпретиране на резултатите:

Капаните са ефективно средство за спестяване на време и усилия при първоначалната инспекция. Наличието на дървеници по капаните показва стаите, в които има проблем.
Отсъствието на уловени дървеници не гарантира, че няма нападение. Нимфите на дървениците приличат на други насекоми и могат да бъдат объркани. Ако се използват след извършване на обработка, капаните показват нейния успех или неуспех.

Не е биоцид и не изисква разрешение на МЗ за пускане на пазара.

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org