Меню
Количка

БАНДИТ 10 ЕВ - 25 мл. Препарат за бълхи, кърлежи, комари и мухи за открити площи

БАНДИТ 10 ЕВ - 25 мл. Препарат за бълхи, кърлежи, комари и мухи за открити площи
Hot
БАНДИТ 10 ЕВ - 25 мл. Препарат за бълхи, кърлежи, комари и мухи за открити площи
6.95лв
Без данък: 6.95лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 800501-901
 • Тегло: 0.10kg

Какво представлява Бандит 10 ЕВ?

Бандит 10 ЕВ е микроемулсионен концентрат предназначен за борба с насекоми в открити и закрити площи. Представлява мощен инсектицид, съдържащ циперметин 10г/ 100 г,  който се справя с най-упоритите инсекти, каквито са кърлежите. Биоцидът е създаден така, че да прониква през хитиновата обвивка, покриващата телата на насекомите, като по този начин ги унищожава почти мигновено след контакт. Има остатъчен ефект върху третираните площи и гарантира дълготрайна защита. 

Къде може да се използва?

 • В градини, дворове, паркове и алеи за третиране срещу паразити;
 • в и около жилищни, обществени и производствени сгради;
 • в ресторанти, кухни, хотели и магазини;
 • сметища и кофи за смет. 

Обърнете внимание: 

На закрито се обработват всички повърхности, които вредните инсекти обитават обитават или през които преминават. Пръскат се специално пукнатини, цепнатини, ъгли на помещенията, зад мебелите и кухненските уреди и др.
На открито – пръскането се извършва върху всички обитавани от насекоми площи. Пръска се около беседки, по стените, вратите и прозорците на сградите, както и около входовете, през които насекомите влизат във вътрешността на постройките. По този начин се създава защитна бариера и се ограничава достъпа на вредителите. 

Предимства на продукта

Невероятно бърз и силен ефект.
Приложим е върху различни повърхности, без да предизвиква тяхното увреждане.
Икономичен е – прилага се в малки дози за постигане на очаквания резултат.
Има дълго последващо действие.

Как се правят обработките с него?

Приготвят се различни по наситеност разтвори за пръскане от Бандит 10 EV и вода, в зависимост от целевите насекоми. Това е така, тъй като някои от тях са по-упорити, се нуждаят от по-силна дозировка на препарата, за да бъдат унищожени. Площите се третират чрез опръскване с ръчна или раменна пръскачка. 

За да сте сигурни, че разтворът е ефикасен, следвайте указанията за дозировка:

 • За площно третиране срещу кърлежи 4 мл от продукта се разреждат в 2 л вода за 100 кв.м. площ, при двукратно третиране през 7 дена;
  Важно: Обработките срещу кърлежи се извършват върху окосена трева!
 • За унищожаване на хлебарки, комари и мухи 8 мл от препарата се разреждат в 1 л вода, което е достатъчно да покрие площ от 20 кв.м.;
 • При борба против бълхи се разреждат 4 мл Бандит 10 с 1 л вода, като готовият разтвор покрива отново площ от 20 кв.м.
  Внимание: За максимален ефект винаги разтваряйте препарата непосредствено преди третиране на заразените площи.

Предпазни мерки

Бандит 10 е силен инсектицид, важно е спазването на карантинния период и мерките за безопасност!

 1. Пръскането се извършва със защитно облекло, маска и ръкавици. 
 2. Oбработваното помещение задължително се проветрява.
 3. Tретираните повърхности не бива да се пипат до пълното им изсъхване;
 4. При обработка на тревни площи срещу кърлежи се ограничава достъпът на деца и животни до тях за срок от 24 часа.

Разфасовки: В NewFresh.org предлагаме разфасовка от 25 милилитра, комплект от 12 броя от 25 мл на специална цена, както и опаковка от 1л за професионална употреба.

Правото на отказ не се прилага:

 • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.
Спецификации:
Производител:Чехия
Активно вещество:Ципермерин 10 г/ 100 г
Целеви вредител/и:Кърлежи, хлебарки, бълхи, комари, мухи
Вид на препарата:Течност
Приложение:На открито

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org