БАНДИТ 10 ЕВ - 25 мл. Препарат за бълхи, кърлежи, комари и мухи за открити площи

Производител: Чехия

Код на артикула: 1042-901

Наличност: В наличност

Цена: 6,95 лв
Количество:

През топлите месеци навън е пълно с различни насекоми, едни от най-неприятните сред които са кърлежите. За да се справим с тях ни е необходимо нещо силно и ефикасно. Голямо е разнообразието от препарати за пръскане, които се предлагат на пазара за изтребването на вредителите. Третирането на участъците през определен период от време е наложително, за да се отървем от тяхното присъствие.

Един от тези продукти е Бандит 10 – инсектицид с изключително високо качество, предназначен за борба с насекомите в открити и закрити пространства.

В NewFresh.org предлагаме разфасовка от 25 милилитра, комплект от 10 броя от 25 мл на специална цена, както и опаковка от 1 л за професионална употреба.

Какво представлява препаратът?

Бандит 10  е препарат, който може да бъде употребяван на следните места:

 • в и около жилищни, обществени и производствени сгради;
 • в ресторанти, кухни, хотели и магазини;
 • сметища и кофи за смет;
 • по дворове, паркове и алеи за третиране срещу бълхи и кърлежи.

Бандит 10 е микроемулсионен концентрат, чието активно вещество е циперметрин – изключително силна отрова, която се справя с най-упоритите инсекти, каквито са кърлежите.
Препаратът е подходящ за борба срещу бълхи, кърлежи, комари, мухи и хлебарки. Приготвен в подходящата пропорция, може да ни осигури дълготрайна и ефикасна защита от всички тях.

Как се правят обработките с него?

При различните видове насекоми се правят различни по наситеност разтвори за пръскане с Бандит 10. Това е така, тъй като някои от тях са по-упорити, се нуждаят от по-силна дозировка на препарата, за да бъдат унищожени. Важно е и спазването на определения карантинен срок, защото това е силна отрова, която би могла да навреди на здравето ни.

За да сте сигурни, че разтворът е ефикасен, следвайте указанията за дозировка:

 1. За площно третиране срещу кърлежи 4 мл от продукта се разреждат в 2 л вода за 100 кв.м. площ, при двукратно третиране през 7 дена;
 2. За унищожаване на хлебарки, комари и мухи 8 мл от препарата се разреждат в 1 л вода, което е достатъчно да покрие площ от 20 кв.м.;
 3. При борба против бълхи се разреждат 4 мл Бандит 10 с 1 л вода, като готовият разтвор покрива отново площ от 20 кв.м.

Важно: Обработките срещу кърлежи се извършват върху окосена трева!

Предимства на продукта:

 • има невероятно бърз ефект;
 • приложим е върху различни повърхности, без да предизвиква тяхното увреждане;
 • икономичен е – прилага се в малки дози за постигане на очаквания резултат;
 • има дълго последващо действие.

Предпазни мерки

Бандит 10 е силна отрова, при която би следвало да се вземат и някои предпазни мерки:

 • обработваното помещение задължително се проветрява;
 • третираните повърхности не бива да се пипат до пълното им изсъхване;
 • при третирането на тревни площи срещу кърлежи се ограничава достъпът на деца и животни до тях за срок от 24 часа. 

 

Правото на отказ не се прилага:

 • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Спецификации:
Производител: Чехия
Активно вещество: Ципермерин 10 г/ 100 г
Целеви вредител/и: Кърлежи, хлебарки, бълхи, комари, мухи
Вид на препарата: Течност
Приложение: На открито
Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: