Меню
Количка

Димки

Производител: Китай Код на артикула: EO1717-10-916
Вид на препарата: Димки по 10 бр. Предназначение: За прогонване на сляпо куче и къртици.Особености: Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче/къртицата – сутрин рано или привечер.Стандартна доза: 1 димка на 2 дупки.Начин на прилагане: Разравя се дупк..
14.79лв
Без данък:14.79лв
Производител: Китай Код на артикула: EO1717-5-916
Вид на препарата: Димки по 5 бр. в 1 опаковкаПредназначение: За прогонване на сляпо куче и къртици.Особености: Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче/къртицата – сутрин рано или привечер.Стандартна доза: 1 димка на 2 дупки.Начин на ..
7.89лв
Без данък:7.89лв
Производител: Франция Код на артикула: 201012-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Pel Gar, Великобритания Код на артикула: 051011-901
Димката Цитрол Супер е изключително ефективно средство за унищожаване на хлебарки и пълзящи и летящи насекоми от закрити помещения. Подходяща е за складове, изложбени зали и музеи, помещения за съхранение на канцеларски материали, библиотеки, дрехи и платове, мебели, бяла и черна техника, компютри и..
20.45лв
Без данък:20.45лв
ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр. ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр.
Временно изчерпан
Производител: Франция Код на артикула: 1033-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затва..
136.50лв
Без данък:136.50лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Още информация

Съвременните средства за прогонване на вредителите са изключително разнообразни. По тази причина и ние от Ню Фреш предлагаме на своите клиенти богата гама от продукти срещу неканените в собствеността ви гости – насекоми и подземни гризачи. Предпочитан продукт за борба с тях са димките, които в резултат на директен контакт водят до почти мигновено унищожаване на вредителя. 

Как се използват димките срещу насекоми и гризачи?

        1. Димки против насекоми

Димките против пълзящи, летящи насекоми и кожояди се използват на закрито, в помещения със затворени врати и прозорци, които трябва да уплътните добре, за да не останат процепи, през които може да излезе част от дима. Абсолютно задължително е да изведете хората, домашните любимци и да изнесете растенията от помещението, което ще третирате. Покрийте посудата, апаратите за питейна вода и предметите, които влизат в контакт с хора и животни. Изключете вентилацията! След запалване на димката е необходимо стаята да остане затворена между 6 часа и 1 денонощие, след което да бъде проветрена. 

        2. Димни патрони срещу гризачи 

При патроните срещу къртици и сляпо куче е важно да се действа в часовете на активност на гризачите – в ранните часове на деня или привечер. Запалвате патроните един след друг и ги поставяте в дупките на гризача. Необходимо е след това да уплътните добре пръстта, за да може димът да се разпространи в тунелите и галериите под земята. След 3 денонощия поставете нови димки, за да постигнете максимален ефект. Наблюдавайте за признаци на активност от страна на гризачите, ако е  необходимо извършете повторно процедурата. 

Начини на употреба на димните патрони

За да постигнете най-висока ефективност и за да гарантирате безопасността си, задължително трябва да прочетете инструкциите за употреба на продуктите.   
Необходимо е за всички видове димки, да знаете предварително колко броя ще са ви нужни. 

  • Димните патрони за гризачи се поставят в самите дупки на подземното животно като на всеки 2 дупки трябва да има по 1 брой. 
  • По-малките разфасофки на фумигаторите за насекоми покриват площ до 110 кв.м. срещу пълзящи насекоми и до 250 кв.м. срещу летящи насекоми. 

Винаги трябва да носите предпазни средства за защита на тялото и лицето – работно облекло, дихателна маска, ръкавици и предпазни очила.  
По време на работа със запалими продукти е абсолютно забранено пушенето, пиенето на течности, както и храненето. 
Димните патрони и фумигаторите трябва да се съхраняват в запечатани оригинални опаковки, отделно от храните, далеч от деца и животни и далеч от огън. 

Ефективност на димките

Това са едни от най-качествените и ефективни средства в борбата с подземните гризачи и насекомите. Ефективността им се дължи на начина на разпространение на дима – той прониква практически навсякъде както в затворените помещения, така и под земята, в галериите и тунелите на подземните животни. Произведеният дим достига до всички дори и най-недостъпните места – пукнатини, проходи, цепнатини в стени и мебели, ламперии и т.н.
Когато са използвани правилно и се следват стриктно инструкциите за употреба, този вид средства не представляват никаква опасност за хора, животни (освен целевия вредител), растения.

Ние от Ню Фреш сме тук, за да ви предпазим от грешки и да ви гарантираме най-добрият избор при борбата с вредителите. При нас ще намерите професионални продукти от различни марки, на достъпни цени. Възползвайте се от възможността за безплатна консултация, всеки клиент е важен за нас!

 

 

 

 

Помещението трябва да остане затворено между 6 часа и 24 часа след използване на димки, за да се осигури максимална ефективност на третирането.

Патроните за гризачи се поставят в самите дупки на подземните животни, като на всеки 2 дупки се поставя по 1 брой. След това трябва да се уплътни добре пръстта, за да може димът да се разпространи в тунелите и галериите под земята.

За определение на броя на димните патрони, се взема предвид общата площ на помещението, както и характеристиките му, като наличие на проходи, ъгли и прегради, след което се гледат инструкциите на производителя.

Да. Необходимо е да се спазват инструкциите на производителя за безопасност. Също така трябва да се използват предпазни средства и да се избягва контактът с дима.

По-малките разфасовки на фумигаторите за насекоми покриват площ до 110 кв.м. срещу пълзящи насекоми и до 250 кв.м. срещу летящи насекоми.