Електронен уред за прогонване на кучета и котки със светлина, ултразвук и датчик за движение, GARDIGO

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 60049-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 68,90 лв

Електронен уред за прогонване на кучета и котки със светлина, ултразвук и датчик за движение, GARDIGO

GARDIGO LED CAT AND DOG REPELLENT е ултразвуково устройство с датчик за движение за прогонване на нежелани кучета и котки, което излъчва ултразвук в диапазон от 18 000 -60 000 Hz, непрекъснато променящ се.
Има места в къщата и двора, където кучетата и котките на съседа ви са нежелан гостенин. Тогава е добре да се снабдите с уреда и той чрез светлинния си индикатор "dog-cat-terror" ще помогне за прогонването на кучетата и котките, по един съвременен, безопасен и екологичен начин да ги отблъсне.

Ултразвковият апарат използва инфрачервен датчик за движение с голям обхват, за да засече кучетата и котките. 
След като ги засече, излъчва силен променлив ултразвуков сигнал с диапазон от 18 000 Hz до 60 000 Hz и мигаща LED светлина. 
Тези сигнали прогонват ефективно кучетата и котките, далеч от охраняемата зона на апарата. 
Първоначално животните чуват сигнала несъзнателно и може и да не реагират веднага, но след два часа ултразвука започва да ги дразни и те напускат охраняваната зона, като търсят по-спокойно място. 
За постигане на максималният ефект на уреда може да отнеме до две седмици, в зависимост от индивидуалната слухова устойчивост на всяко едно животно и местните условия. 
Уреда не действа на глухи животни.
Уреда има площ на покритие при ъгъл на засичане на инфрачервеният датчик 110° максимално разстояние до 7 метра. Устройството се захранва от батерии 5 бр. x AA 1,5 V.

Апарата трябва да бъде поставен директно на мястото, което искате да защитите или срещу него, така че пред уреда да няма предмети или препятствия. 
Уреда може да бъде монтиран на стена или ограда, чрез въртящият се във всички посоки холдер, който е в комплекта на апарат или да бъде забит в земята, чрез сгъваемото колче, което е в комплекта на уреда.

Начин на употреба:

Уреда се пуска, чрез бутона в долната част на корпуса на апарата. 
Има три позиции на работата:

Позиция ON1 - Когато сензорът за движение се задейства, устройството ще произведе високочестотна ултразвукова честота, в съчетание с ярка светлина на светкавицата в продължение на 20 секунди.

Позиция OFF- Уреда е изключен.

Позиция ON2- Когато сензорът за движение се задейства, устройството ще произведе високочестотна ултразвукова честота, без да се активира светлина.

Технически характеристики:

Технология: Ултразвук в диапазон между 18 000 Hz - 60 000 Hz
Ъгъл на засичане: 110 °
Диапазон на действие на датчика: до 7 метра 
Флаш лампа светкавица: 2 ярки LED светодиода
Захранване: 5 бр. батерии x AA 1,5 V (не са включени в комплекта, закупуват се отделно)
Размери: 66 см x 13 см x 7,5 см

Гаранция: 24 месеца

Внимание!

Забележка: Някои целеви вредители/животни (кучета, котки), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: