Меню
Количка

ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.

ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.
27.90лв
Без данък: 27.90лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 2046-10
 • Тегло: 0.50kg

Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.

Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да проникват, като: градини, къмпинги, цветни лехи, дървени трупи и др.

Разходната норма за използване е:
- бариерна защита в ивица от 1 м. с ширина 20 см са достатъчни 3 гр. от продукта - т.е. за 0,5 декар - 0.250 кг.
- Ако е масово присъствието на влечугите, тогава покрийте цялата площ - 100 гр. са достатъчни за 10 кв.м., т.е. 250 гр. са за 25 кв. м . Повторете третирането на всеки 8-10 дена и след валежи или поливане.
Състав: Камфорово масло: по-малко от 5%
Предупреждения: Не използвайте продукта за цели, различни от предназначението му.
Съхранявайте продукта в оригиналната затворена опаковка, на прохладно и сухо място.
Не съхранявайте заедно с хранителни продукти.
Внимателно прочетете инструкциите за употреба.
Не предозирайте.
Съдържа инертни и глинени материали и ароматни есенции.
Само за професионална употреба.

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

 

 

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ –NEW FRESH СМЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР В БОРБАТА С РАЗЛИЧНИТЕ ВРЕДИТЕЛИ

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ И NEW FRESH – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

Репелент за змии 1
Репелент за змии - изгонете змията от двора!

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и репелент за змии, и други продукти, които са изключително полезни в борбата със змии, гущери, гекони и други влечуги. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимия му репелент за змии и сходни влечуги, или друг продукт, а не точно репелент за змии, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НЮ ФРЕШ СМЕ ОПИТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 

 

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Наши доставчици са компании като Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за специализиран репелент за змии и други влечуги, или нещо, различно от репелент за змии, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ И СПОКОЙНИ

Когато говорим за репелент за змии – репелент за змии, който винаги е сигурно решение в борбата с наглите влечуги, ние от Ню Фреш имаме предвид най-вече нашия специален репелент за змии – тоест, течен препарат (750 мл.) за защита от змии и гущери. Уникалният ни репелент за змии е репелент за змии, който със сигурност ще Ви отърве от наглите влечуги. Нашият репелент за змии е готова за употреба течност с натурални есенции от различни видове етерични масла за отблъскване на змии, гущери, влечуги от третираните места.

 

Репелент за змии 2
Репелент за змии - купете от нас!

Съдържанието на въпросния репелент за змии – репелент за змии, на който можете да се доверите безусловно, е следното: вода, нейонни емулсии, есенция и натурални масла. Относно начина на употреба и дозировката на предлагания от нас репелент за змии, можем да кажем следното: Напръскайте от специалния репелент за змии и гущери на места нападнати от влечуги или където искате да предотвратите тяхното присъствие като: къмпинги, градини, цветни лехи, дворни места, открити тревни площи, дървени беседки, тераси, изби и други. Пръскайте от разстояние 30-40 см. Препоръчителната разходна норма е 10 мл. на 1 кв.м. Повтаряйте третирането на 8-10 дни през целия сезон или след силен дъжд.

 

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ В БИТКАТА С НАГЛИТЕ ВЛЕЧУГИ

Освен гореописания репелент за змии, ние от New fresh предлагаме и други полезни продукти в битката с наглите влечуги като:

 • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + Rettil Raus спрей (или гранули), прогонващи змии и други влечуги
 • Rettil Raus спрей, прогонващ змии и други влечуги – 750 мл.
 • Rettil Raus гранули, прогонващи змии и други влечуги – 1000 мл.
 • Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери
 • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + репелент за змии
 • Друго

Предлагаме и други разновидности на репелент за змии: препарат за змии на гранули, съдържащ специални ароматни есенции, които държат влечугите на разстояние.

Разходната норма за използването на този репелент за змии е: бариерна защита в ивица от 1 м. с ширина 20 см са достатъчни 3 гр. от продукта, т.е. за 0,5 декар - 0.250 кг. Ако е масово присъствието на влечугите, тогава покрийте цялата площ - 100 гр. са достатъчни за 10 кв.м., т.е. 250 гр. са за 25 кв. м . Повторете третирането на всеки 8-10 дена и след валежи или поливане. Състав на този наш репелент за змии: камфорово масло (по-малко от 5%). Предлагаме го в 0.250 кг., 0.500 кг., 1 кг. и 5 кг.

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С УПОТРЕБАТА НА ПРОДУКТА

За да бъдем сигурни в безопасността за нашите клиенти при използването на избрания от тях репелент за змии, държим да направим някои важни предупреждения във връзка с употребата на нашия репелент за змии, а именно:

 • Не използвайте закупения репелент за змии за други цели
 • Съхранете закупения репелент за змии в оригиналната опаковка на проветриво и сухо място
 • Пазете от деца и животни
 • Не съхранявайте заедно с храна
 • Избягвайте контакт с очи, ръце и респираторни пътища
 • Съхранявайте продукта добре затворен
 • Четете внимателно инструкциите преди употреба
 • В случай на контакт с очи и лигавици, изплакнете обилно с прясна вода

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH СА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ

 

Репелент за змии 3
Репелент за змии - отървете се от влечугите!

​Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличния ни репелент за змии – репелент за змии, който няма да Ви разочарова. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

 

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук да намерите Вашия репелент за змии, който репелент за змии да реши проблемите Ви. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите.

 

РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ И НЮ ФРЕШ – ФИНАЛ

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онзи репелент за змии, от който имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и с уникалния ни репелент за змии.

Доверете се напълно на New fresh, вземете Вашия репелент за змии - репелент за змии, който няма да Ви разочарова!

 


РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ И NEW FRESH – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НЮ ФРЕШ СМЕ ОПИТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ И СПОКОЙНИ
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ В БИТКАТА С НАГЛИТЕ ВЛЕЧУГИ
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С УПОТРЕБАТА НА ПРОДУКТА
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH СА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ
РЕПЕЛЕНТ ЗА ЗМИИ И НЮ ФРЕШ – ФИНАЛ

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org