Меню
Количка

Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo

Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Временно изчерпан
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
Инсектицидна лампа Profi с леплива плоскост за 100 кв.м., Gardigo
79.90лв
Без данък: 79.90лв
 • Наличност: Временно изчерпан
 • Код на артикула: 62406-10
 • Тегло: 1.10kg

Инсектицидната лампа Profi с леплива плоскост от немския бранд Gardigo е предназначена за борба с мухи, комари и др. летящи насекоми, привличащи се от светлина. Може да се използва в спални, кухни, офиса, както и в складове и други помещения за съхранение. Благодарение на силната UV светлина и жълтия цвят на лепливата плоскост, насекомите се улавят и биват унищожени бързо и без усилия. 

Инсектицидната лампа Profi има максимална площ на защита от 100 кв.м. като трябва да бъде монтирана в близост до зоните на навлизане и тези с най-голямо присъствие на вредители. 

Предимства на инсектицидната лампа Profi срещу летящи инсекти 

 • Привлича чрез UV светлина и жълтия цвят на лепящата плоскост.
 • Обхваща до 100 кв.м. 
 • Благодарение на улавянето чрез залепване, което не позволява разпространението на частици от насекоми и неприятни миризми (както е при класическите лампи с високо напрежение и убиваща решетка), инсектицидната лампа Profi е подходяща и за помещения, където е нужна висока хигиена – кухни, барове, ресторанти и кафенета. 
 • Подходяща за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост. 
 • Включени 3 броя лепливи плоскости за около 3 месеца.
 • Не използва отровни вещества и химикали.
 • Улавя различни видове летящи инсекти – комари, мухи, молци, оси, пеперуди. 

Как работи инсектицидната лампата Profi?

Уредът използва UV светлина, която ефективно привлича неприятните летящи насекоми. В сравнение с убиващите апарати, при инсектицидната лампа Profi инсектите залепват върху едностранната леплива плоча, покрита със слой незасъхващо лепило. Така рискът от раздробяване на телата на вредните инсекти се избягва, а рискът от замърсяване на помещенията и продукцията се свежда до минимум. Този хигиенен инсектициден капан се вписва идеално в ресторантьорството, както и в предприятия, покриващи стандартите за висока хигиена. Освен за унищожаване на вредителите, апаратът служи и за периодичен мониторинг на уловените инсекти. 

Монтаж на инсектицидната лампа Profi 

Устройството против насекоми може да се използва по 2 начина: да се постави върху равна повърхност или да бъде прикрепено към стена, с помощта на капсите, вградени в задната част. 
В комплекта са включени 3 броя ефективни лепливи плоскости. Допълнителни комплекти могат да се закупят отделно от Ню Фреш. Резервна леплива плоскост 21 х 13 см. - 3 бр. - Gardigo За периода на активност на инсектите, ще са ви необходими около 5-6 лепящи плочи (по 1 бр. за календарен месец). Привличащата UV пура е максимално ефективна 1 сезон, резервни UV пури се закупуват отделно. 

Технически детайли 

 • За висящ и стоящ монтаж
 • Обхват до 100 кв.м. 
 • Тегло: 1,100 кг 
 • Размери: 31,9 х 22,2 х 7,6 см
 • 1 бр. светлинна пура 11W, 365 nm
 • Кабел за включване към ел. захранване 1,5 м
 • Захранване: 230 V/ 50 Hz
 • Гаранция и техническа поддръжка от Ню Фреш 24 месеца. 

 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org