Меню
Количка

ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект

ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект
ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект
ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект
ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект
ФОВАЛ ЕК - 50 мл. Препарат за комари с дълготраен ефект
7.45лв
Без данък: 7.45лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 802540-901
 • Тегло: 0.05kg

Какво представлява Фовал ЕК?

Фовал ЕК е инсектицид, произведен в Италия. Представлява емулсионен концентрат за ефективна борба с комари и широк спектър от насекоми. Съдържа три силни активни вещества - циперметрин – 8.0 г/ 100 г, тетраметрин – 2.0 г/ 100 г и пиперонил бутоксид – 10.0 г/ 100 г и е подходящ за употреба в открити площи и на закрито. 

Как действа препаратът?

Мощното първоначално действие на препарата, насочено главно срещу комари, унищожава възрастните иснекти, веднага щом влязат в контакт с биоцида. Използва се в зоните за почивка на насекомите: в открити тревни площи – дворове, градини, паркове; върху растителност – дървета, храсти и др, а също на балкони и тераси, веранди, стени, както и в обществени сгради - жилищни, здравни и лечебни заведения, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и други. Комбинацията от три активни вещества действа бързо и има дългосрочен ефект.

Предимства на продукта

 • Акцентно действие срещу комари и почти моментален първоначален ефект;
 • Ефикасност срещу летящи и пълзящи битови неприятели;
 • Подходящ за обработка върху различни типове повърхности, без да ги уврежда;
 • Икономични дози за постигане на желаните резултати;
 • Достъпна цена.

Срещу какви насекоми може да се използва Фовал ЕК?

 • Срещу летящи - комари и мухи. Срещу комари е препоръчително да пръскате на 10 календарни дни.
 • Срещу пълзящи - хлебарки, дървеници, мравки и бълхи.
 • Против кърлежи

Как се правят обработките?

Фовал е емулсионен концентрат за обработка ще са ви необходими вода и ръчна или раменна пръскачка. За закрити малки площи може да използвате пулверизатор. За да са ефикасни опитите Ви в борбата с инсектите и за 100 % защита - пръскайте от разстояние 30 см.

1 опаковка от 50 мл е достатъчна за 100 кв.м. площ. 

 • На открито: напръскайте растителността на открито - храсти, треви, листна маса, както и стрехите и външните стени на къщата, дограмата и вратите.
 • Свържете се с консултантите ни за допълнителна информация, относно честотата на обработките. При необходимост, повторете процедурата.  

Важно: Избягвайте третиране с Фовал на открито в дъждовни дни. По време на обработка и до 3 часа след нея, не трябва да падат валежи на опръсканите площи, за да се осигури достатъчно време на инсектицида да подейства и елиминира комарите и останалите насекоми.

Обърнете внимание: Когато ползвате Фовал ЕК срещу кърлежи, задължително окосете тревните площи преди употреба. Обработката се извършва рано сутрин или късно вечер. 

 • На закрито: напръскайте там, където наблюдавате активност – стените, вратите, домакински електроуреди, мебели, влажни и тъмни места, процепи, дупки, около дограмата и прозорците.

Не забравяйте: Изчакайте обработените повърхности да изсъхнат добре, преди да ги докосвате. Проветрете помещението след употребата на препарата.

Дозировка:

Насекомо

Процент

Количество

Комари

1%

10 мл препарат се разтваря в 1 литър вода

Мухи

2%

20 мл препарат се разтваря в 1 литър вода

Хлебарки, мравки и дървеници

2%-4%

20-40 мл препарат се разтваря в 1 литър вода

Бълхи

4%

40 мл препарат се разтваря в 1 литър вода

Важно: Винаги разтваряйте препарата непосредствено преди третиране на заразените площи.

Разходна норма:

1 литър готов разтвор е достатъчен за обработка на 20 кв.м. Препаратът е предназначен за масова употреба и притежава всички документи, необходими за пускане на пазара и ползване на територията на България.

Разфасовки: При нас ще откриете опаковка от 50 мл, достатъчна за обработка в едно домакинство, 2 броя с намаление, а също и комплекти от 10 броя Фовал на специална цена. За професионална употреба предлагаме и концентрат от 1 л.
 

Правото на отказ не се прилага:

 • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.
   
Спецификации:
Производител:BugAway
Разфасовка:50 мл
Целеви вредител/и:Комари и други летящи и пълзящи насекоми
Вид на препарата:Емулсионен концентрат
Приложение:На окрито и на закрито

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org