Промоция

АКЦИЯ: Препарат за комари с дълготраен ефект ФОВАЛ ЕК - 10 бр. х 50мл.

Инсектицид за контрол на всякакви комари(включително тигров комар), мухи и други летящи насекоми в тревни площи, паркове и градини.

Производител: Италия

Код на артикула: 80254010-901

Наличност: В наличност

Цена: 59,00 лв 50,15 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

АКЦИЯ: Препарат за комари с дълготраен ефект ФОВАЛ ЕК  - 10 бр. х 50мл.

Инсектицид за контрол на всякакви комари(включително тигров комар), мухи и други летящи насекоми в тревни площи, паркове и градини. Мощна комбинация от три активни вещества с бързо първоначално действие и дълъг остатъчен ефект дори и на открито.

Начин на употреба:

Опръскват се местата, където комарите почиват през деня(тревни площи, живи плетове, храсти, дървета, стрехи, стени и тавани на летни лъщи, обори и ферми за животни). Доза: 50ml от препарата за опръскване на 100 кв.м.

Вид на препарата: Емулсионен концентрат.

Преди употреба прочетете упътането.

 


Област на приложение:

Инсектицид за контрол на летящи (мухи, комари) и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи) на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и др. Категория на потребителите: масова. Вид на биоцидния препарат: емулсионен концентрат.

Начин на употреба:

Препаратът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори като се разрежда с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни и моторни пръскачки.

Срещу комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати.

Срещу хлебарки, мравки, дървеници и бълхисе опръскват местата, където се наблюдава активност на насекомите – зад мебели, печки, хладилници, на влажни и тъмни места, зад и около шкафове, рафтове, в процепи, дупки и пукнатини, около касите на врати и прозорци.

Срещу кърлежисе опръскват тревните площи; преди обработка, задължително да се окосят.

 

Дози и разходна норма:

Срещу комари- 1 % (10 мл препарат  се ратврарят в 1 л вода).

Срещу мухи- 2 % (20 мл препарат  се ратврарят в 1 л вода).

 Срещу хлебарки, мравки и дървеници – от 2%  до 4 % в зависимост от заселеността (20-40 мл препарат  се ратврарят в 1 л вода).

 Срещу бълхи - 4 % (40 мл препарат  се ратврарят  в 1 л вода).

Разходна норма: 1 л готов работен разтвор е достатъчен за обработка на 20 м2 .

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: