БОХЕМИТ Опти еф BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ за защита на здрава дървесината от дървояди и др. за 66 кв.м. - 1 кг.

КОНЦЕНТРАТ за защита на дървесината от гниене, дървояди, дървоядни гъби, плесен, мухъл, термити и дърворазрушаващи насекоми за 66 кв.м.

Производител: BOCHEMIT - Чехия

Код на артикула: 525-927

Наличност: В наличност

Цена: 34,90 лв
Количество:

Bochemit OPTI F е под формата на концентрат, намиращ се в разфасовка от 1кг. Този продукт се използва като импрегнант за дърво и има широкоспектърно действие като биоцид, фунгицид и инсектицид. Бохемит се използва за трайна и устойчива защита на дървени конструкции, мебели и изделия, които са част от вашия екстериор или интериор. 

Чрез използването на Бохемит вие минимизирате шансовете за увреждане на дървесината, нейното гниене, развиване на плесени, появата и размножаването на дървояди, термити, които да нарушат здравината и целостта на компонентите. Бохемит е висококачествен препарат, доказал своята ефективност. Освен да съхранява дървесината и изделията от дърворазрушаващи насекоми, плесени, гъбички и мухъл, този биоциден, фунгициден и инсектициден препарат поддържа естетиката, яркостта и блясъка им.

С препарата можете да обработвате покриви, веранди, тераси, навеси, дървени мебели, огради, кашпи, порти, направени от масив, както и входни врати, беседки, пейки и всички други компоненти, изработени от дърво.

За да приложите този препарат, трябва да направите работен разтвор. Приготвянето му се извършва чрез комбинация между вода и концентрат в подходящо съотношение. Няма необходимост от добавяне на масла за свързване на двата компонента. Нанасянето може да бъде извършвано чрез четка, ако е на по-голяма площ с валяк, спринцовка за прецизно нанасяне или дори потапяне на малки дървени компоненти в течността.

 

За приготвянето на разтвор се използват 10 л вода, като в тях се добавя 1 кг концентрат Бохемит. Получената 11 литрова течност ще ви бъде достатъчна за обработка на 57 - 66 кв.м. площ в зависимост от обилното пръскане,  като нанасянето се извършва върху покритието на повърхности или вътрешно проникване в дупки, цепнатини, пукнатини и детайли. Ако повърхността не е удобна за намазване, можете да използвате ръчна пръскачка, в която да приложите работния разтвор. Не разрушава лаковете и покритието на мебелите.

Приблизителното време на съхнене е между 6 и 12 часа в зависимост от типа на помещението, дали е вътрешно, или е външно, както и провертивостта.
За пълна безопасност докато се извършва третиране повърхностите с Бохемит е препоръчително да използвате защитни средства – очила, ръкавици, подходящи дрехи, с които да покриете тялото си.

В случай на случайно впръскване или попадане на течността в очите, трябва незабавно да изплакнете с вода. Ако усетите неразположение след приложението на Бохемит, потърсете лекарска помощ. Винаги след обработка с работния разтвор измийте обилно лицето и ръцете си с вода и почистващ препарат.

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: