Меню
Количка

БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.

БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
19.90лв
Без данък: 19.90лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 522-927
  • Тегло: 1.10kg

Бохемит плюс е продукт, който е под формата на течност в разфасовка от 1 литър, подходяща за обработването на 10 кв.м. Препаратът е готов за употреба и представлява биоцид за прилагане върху дърво.
Целта на Бохемит плюс течност от 1 литър за 10 кв.м е да унищожи вредителите, действащ като:

  • Биоцид срещу термити, дървояди;
  • Фунгицид, който освен срещу насекомите, действа ефективно за предпазване на конструкциите срещу гъби и плесени.

 

Бохемит плюс се прилага върху дървени конструкции и изделия, нападнати от вредители. Този импрегнант унищожава дърворазрушаващи насекоми от стадий на развитие на яйце до възрастен индивид.

Може да прилагате профилактично или при вече нападната дървесина, като едновременно с това ще осъществите защита на дървото от гъбички и плесени.

В зависимост от причината за прилагането и възрастта на индивидите се прилага по следния начин.

Цел на прилаганеДействие срещу:Пъти на прилагане на Бохемит Плюс
За цялостно унищожаване дървояди и термити през различните стадии на развитие – яйце, личинка, пашкул, зрял индивидЧетири пъти по 1 литър на 10 кв.м.
За защитаплесени, гъби, дърворазрушаващи насекомиТрикратно обработване с фунгицидно действие
За профилактикаСрещу гниене, термити, дървояди, плесен, мухъл, гъбичкиДвукратно прилагане, като концентрираната течност от 1 кг за 10 кв.м може да се разреди с вода или спирт и да се намали разходната норма на фунгицидния и биоциден продукт

Може свободно да прилагате фунгицидния и биоциден комбиниран продукт върху покриви, дървени конструкции, беседки, навеси, огради, врати, порти, дървени мебели, пейки и всякакви други изделия, направени от дърво. 

Бохемит плюс се прилага директно, ако служи за унищожаване на неприятелите, а не за профилактика. Най-подходящо е да извършите нанасянето чрез четка или ако ще обработвате по-големи площи с валяк. Ако забележите направени дупки, чрез които дървоядите и термитите са проникнали в дървесината, може директно да приложите със спринцовка за мигновено действие. Използва се 1 литър концентрат за 10 кв.м.

Ако извършвате профилактични действия срещу вредителите, може да разредите с вода или спирт и да смесите една опаковка от 1 кг с 4 литра вода, а ако разреждате със спирт и вода 1:1. Чрез разреждането разхода на продукта намалява. Обработката се извършва чрез напръскване. По този начин течността изсъхва върху повърхността, абсорбира се в дървените компоненти и убива вредителите.

Ефектът е дълготраен и ефикасен срещу вредителите от този тип. При необходимост може да повторите третирането на повърхностите след 3-4 седмици. 

ДЪЛГОТРАЙНОСТ НА НАНЕСЕНАТА ЗАЩИТА:
ИНТЕРИОР – Неограничено време

БЕЗОПАСНОСТ:
Препоръчва се използването на очила, ръкавици и защитни средства за ръцете и кожата.
При контакт с кожата и очите, изплакнете обилно с вода.

РАЗФАСОВКА: 1 кг.

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org