Меню
Количка

Алфабан Супер за дървеници, хлебарки и мухи - 500 мл.

Алфабан Супер за дървеници, хлебарки  и мухи - 500 мл.
Алфабан Супер за дървеници, хлебарки и мухи - 500 мл.
193.90лв
Без данък: 193.90лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 101015-901
  • Тегло: 0.55kg
Област на приложение: 
Инсектицид за борба с пълзящи (дървеници, хлебарки) и летящи (мухи, комари, единични оси) насекоми. 
За използване на закрито във всички битови,търговски и промишлени помещения, включително кухни, хотели, общежития и спални помещения, болници (с изключение на отделения с пациенти), военни учреждения и зони за съхранение и преработка на храни.
 
Начин на употреба:
Биоцидът е концентрат, от който се приготвят водни работни разтвори.
Добавете малко количество вода в подходяща пръскачка и след това добавете продукта според таблицата по-долу. 
Допълва се с останалата част от водата, здраво затворете пръскачката и разклатете, за да смесите съдържанието. 
С един литър готов за употреба разтвор се обработва 20 m2 повърхност.
Не съхранявайте готовия разтвор повече от една нощ.
 
Целеви организъм: Пълзящи и летящи насекоми
 

Рутинно приложение (поддържащо третиране): 25 мл препарат се разтварят в 5 л вода
Силно нападение: 50 мл препарат се разтварят в 5 л вода
 
Разходна норма: 5 л готов разтвор за 100 m2 площ
 
Нанася се като спрей с ниско налягане (1-2 бара). Някои повърхности поемат повече работен разтвор, напр.тапети, плат, тухлена зидария или бетон. 
При третиране на непорьозни повърхности, които са твърди и гладки, разтворът може да се "стече", което значително намалява депозирането на активни вещества по повърхността. 
Ето защо няколко леки опръсквания, всяко от които се оставя да изсъхне, са по-ефективна техника при третиране на непорьозни повърхности.
 
По време на обработка помещенията трябва да бъдат освободени от хора, животни, домашни любимци. 
Да бъдат изнесени или покрити храни, напитки и съоръжения, аквариуми и терариуми.
 
Креватни дървеници: 
Пръскат се местата, където дървениците се крият – по рамките и таблите на леглата, по пукнатини и цепнатини около или близо до зоната за спане. 
Да се обърне специално внимание на всякакви стенни покрития в близост до зоната за спане и на пукнатини и цепнатини в сглобките на спалните и мебелите. 
Прилага се също по килими, около рамките на вратите, рамки на картини, стенни шкафове и др.
Интервал между отделните третирания: Биоцидът има остатъчна ефективност до 14 дни. Обработката може да се повтори при необходимост след 10 дни.
 
Хлебарки и други пълзящи насекоми: 
Пръскат се местата, където хлебарките се крият или преминават: подови первази, места за съхранение, около ВиК тръби, рамки на врати и прозорци, около и зад хладилници, шкафове, мивки, печки, долната страна на чекмеджетата и рафтовете и до пукнатини и цепнатини, които се намират зад монтираните на стената елементи или фитинги.
Интервал между отделните третирания: Биоцидът има остатъчна ефективност до 14 дни. Обработката може да се повтори при необходимост след 28 дни.
 
Мухи и други летящи насекоми:
Пръскат се повърхностите, където летящите насекоми почиват и кацат (около прозорците, вратите, горна част на помещенията и др.) или директно върху тях. 
Интервал между отделните третирания: Биоцидът има остатъчна ефективност до 14 дни. Обработката може да се повтори при необходимост.
Обработката може да се повтори при необходимост след 14 дни.
Биоцидът не е предназначен за обработка на гнезда на оси.
 
Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час.
 
Категория на потребителите: професионална.
Съдържа: бутил дигликол, тетраметрин.
Вид на биоцидния препарат: течност, микро-емулсия на масло във вода.
 
Съхранение: Съхранявайте само в оригиналните опаковки, на хладно и сухо, добре проветриво място. Пазете от източници на топлина. Съхранявайте далеч от хранителни продукти. Препоръчителна температура на съхранение между 15°-25°С. 
Вид на препарата

Микроемулсионен концентрат

Активно вещество

150 г/л циперметрин

50 г/л тетраметрин

200 г/л пиперонил-бутоксид

Предназначение

За контрол на пълзящи (дървеници, хлебарки) и летящи (мухи, комари, единични оси) насекоми

Начин на прилагане

Чрез опръскване с ръчна пръскачка

Особености

Мощен препарат с изключително висока концентрация на пиперонил бутоксид, предназначен за контрол на резистентни хлебарки. Работи дори и там, където другите препарати се провалят.

Бърз нок-даун ефект.

Не оставя петна.

Течен – лесно се дозира и разрежда.

Стандартна доза

Слаба заселеност: 25 мл препарат в 5 л вода за 100 м2

Силна заселеност: 50 мл препарат в 5 л вода за 100 м2

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org