Соларен подземен уред прогонващ къртици и сляпо куче и полевки за 700 кв.м. GARDIGO

Соларен подземен уред прогонващ къртици и сляпо куче и полевки за 700 кв.м. GARDIGO

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 70027-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 35,90 лв

Електронен соларен уред срещу къртици, сляпо куче, полевки за 700 кв.м. Gardigo 

Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това много развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. 
Електронният уред за борба с подземни гризачи използва тази им чувствителност. 
Той издава вибриращ звук с честота от 400 Hz на около 45 секунди. 
Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. 
Електронният уред срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни. 
Електроният уред срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/ и мишки полевки. 
Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми. Е
лектроният уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 700 кв. м. 

ВАЖНО !
Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет. 
За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да буде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите. 
Максималният ефект от работата на уреда се проявявя до 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

Честота: 400 Hz 
Ефективна площ: до 700 кв.м. 
Превключвател: за включване и изключване On/Off
Материал: пластмаса ABS, Алуминии
Размери: 7 cm x дължина 27,5 cm
IP56 Водоустойчив

Гаранция: 24 месеца

Внимание!

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

 

 

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ ОТ НЮ ФРЕШ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НИ

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ И ВИЗИТКАТА НА NEW FRESH

 

Соларен уред против къртици 1
Соларен уред против къртици - изберете от New Fresh

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и соларен уред против къртици. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимите му соларен уред против къртици или друг продукт, а не точно соларен уред против къртици, и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

 

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – НЮ ФРЕШ Е ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

 

 

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители.

Другите доставчици на New fresh са Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за соларен уред против къртици или нещо друго различно от соларен уред против къртици, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ ОТ НЮ ФРЕШ – ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ

 

Соларен уред против къртици 2
Соларен уред против къртици - разгледайте всички продукти!

Подземните гризачи са често срещан проблем за немалко хора, за които земеделските дейности са хоби и/или работа. Къртици, слепи кучета, полевки, попови прасета и други подобни пакостници, винаги са готови да се „погрижат“ за това Вашето дворно място да бъде разградено до неузнаваемост. Срещнете ли се веднъж с наглите къртици, веднага ще разберете, че имате нужда от специално нещо – като соларен уред против къртици, който да Ви избави от това бедствие. Соларен уред против къртици, който ще Ви помогне.

 

 

Ако се чудите защо въпросният соларен уред против къртици е важен за спокойствието Ви, просто погледнете огромните пропасти около Вашите домати, чушки и картофи, или чуйте за пореден път оплакванията на една ядосана и сърдита жена от унищожените й от къртици цветя. Ето затова Ви трябва нашият соларен уред против къртици против непоканените „гости“ – соларен уред против къртици, гарантиращ Ви сигурност и спокойствие.

 

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ПРОДУКТ, КОЙТО ВИ ГАРАНТИРА СПОКОЙСТВИЕ

Нашият соларен уред против къртици и други подобни непримирими обитатели на подземните пространства, е електронен, соларен и метален – този соларен уред против къртици със сигурност е най-прекрасното и целесъобразно решение за Вашия двор, който трябва отново да върне обаянието си. Подлите къртици дебнат 24/7, изключение не правят и различните техни подземни приятели. Всъщност, специалният ни соларен уред против къртици е страшно ефективен, освен срещу къртици, и срещу слепите кучета.

Нашият соларен уред против къртици няма как да бъде ефикасен срещи други подвизаващи се под земята нарушители на спокойствието Ви като червеи и попови прасета. Специалният ни соларен уред против къртици работи по много опростен, но сигурен начин, като издава вибриращи звуци, който са непоносими за опасните нашественици. Всички знаем, че те със сигурност доста недовиждат, но за сметка на това слухът им има особена чувствителност спрямо вибрациите в почвата – тази слабост използва въпросният соларен уред против къртици.

Производител на този невероятно полезен соларен уред против къртици и другите посочени активни гризачи под земята, е Mondo Verde – Италия. Нашият соларен уред против къртици може да обхване площ от около 800 кв.м – бъдете сигурни, че в този периметър всички къртици ще бъдат неприятно изненадани от действието на въпросния соларен уред против къртици. Честотата, с която работи специалният ни соларен уред против къртици е 400 – 1000 hz., а освен това, този соларен уред против къртици се захранва само от слънцето, няма нужда от нищо повече.

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – НАСОКИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

 

Соларен уред против къртици 3
Соларен уред против къртици - качествени продукти от New Fresh

​Държим да Ви дадем и някои важни насоки, свързани с използването на нашия соларен уред против къртици – трябва да сте наясно с тях, за да може проблемите да изчезнат: цветните Ви храсти да възкръснат, а доматите да бъдат отново толкова сочни, както преди появата на наглите къртици и други обитатели на подземието. Важно е да не използвате чук или друг подобен предмет, когато поставяте нашия соларен уред против къртици в почвата.

 

 

 

Изберете невероятния ни соларен уред против къртици, за да може всички къртици да бъдат прогонени от Вашата прекрасна дворна площ!

 

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH НЕ СЕ ИЗЧЕРПВАТ САМО С НЕГО

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличния ни соларен уред против къртици – соларен уред против къртици, който няма да Ви разочарова. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук да намерите Вашия соларен уред против къртици, който соларен уред против къртици да реши проблемите Ви. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с най-различните нагли вредители.

 

СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ И НЮ ФРЕШ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш осъзнаваме значимостта на социалните мрежи в нашето съвремие – затова поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите онзи соларен уред против къртици, от които имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и с уникалния ни соларен уред против къртици.

Доверете се на професионализма ни, вземете Вашия соларен уред против къртици - соларен уред против къртици, който няма да Ви разочарова!

 


СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ И ВИЗИТКАТА НА NEW FRESH
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – НЮ ФРЕШ Е ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ ОТ НЮ ФРЕШ – ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ПРОДУКТ, КОЙТО ВИ ГАРАНТИРА СПОКОЙСТВИЕ
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – НАСОКИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ – ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ НА NEW FRESH НЕ СЕ ИЗЧЕРПВАТ САМО С НЕГО
СОЛАРЕН УРЕД ПРОТИВ КЪРТИЦИ И НЮ ФРЕШ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: