Меню
Количка

Sodium Bisulphate pH-минус коректор 25 кг.

Sodium Bisulphate pH-минус коректор 25 кг.
НОВО
Sodium Bisulphate pH-минус коректор 25 кг.
68.90лв
Без данък: 68.90лв
  • Наличност: 100
  • Код на артикула: 3105-25-945
  • Тегло: 26.00kg

Гранулат, който понижава нивото на рН на водата, в случаите, когато е по-високо от 7,6. 
Необходимо е рН да е в границите 7,2 — 7,6, за да се избегнат кожни раздразнения и възпаления на лигавиците на къпещите се.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: 
Състояние - перлени люспи, 
цвят - светложълт, 
средна влажност  - 1,40-1,45 г/куб. см, 
рН за 20 %-ен воден разтвор - 1,0 – 2,0, 
разтворимост при 25°C, 
употреба - 1,5 кг 
понижават pH на 100 куб. м с 0,2.

Натриевият бисулфат е суха, гранулирана форма на киселина. Това го прави считан за по-безопасен за работа и е много по-малко корозивен в помпено помещение или друго пространство. Разбира се, натриевият бисулфат трябва да се съхранява на сухо място, без влага да попадне в контейнера. Натриевият бисулфат трябва да бъде предварително разтворен, преди да се добави към басейна, точно както всеки друг сух химикал. Някои търговски басейни ще добавят сух натриев бисулфат в смесителен резервоар с вода за предварително разтваряне и подаване на киселина чрез автоматизирана захранваща помпа. Тази статия ще обясни също как да го добавите ръчно.

Стъпка 1. Тествайте нивата на химия в басейна

Първо, ще трябва да тествате всички нива на химията на вашия басейн с течен или лентов комплект за тестване на басейн. Ако нивото на pH е твърде високо, ще трябва да го коригирате с натриев бисулфат. В идеалния случай трябва да поддържате нивата на pH на вашия басейн между 7,2 и 7,6. Повечето продукти за понижаване на pH се произвеждат с висока концентрация на натриев бисулфат, обикновено най-малко 93,2%. И всеки продукт има свои собствени инструкции за употреба, така че е важно да ги прочетете, преди да опитате да го използвате.

Стъпка 2. Определете количеството натриев бисулфат

След като сте установили, че вашето pH наистина трябва да бъде намалено, ще трябва да разберете колко натриев бисулфат трябва да добавите. Повечето експерти препоръчват да добавите около ¾ от това, което инструкциите изискват, за да започнете, тъй като винаги можете да добавите още по-късно.

Стъпка 3. Определете дали да разреждате

След това прочетете инструкциите, за да разберете дали вашият продукт трябва да се разрежда или не. Ако това стане, кофа от пет галона обикновено е най-добрият контейнер за смесване на вашата киселина и вода.

Стъпка 4. Добавете натриев бисулфат

Сега добавете натриев бисулфат към басейна. За вътрешен басейн това е близо до обратните струи; за надземен басейн, това е покрай стената на басейна. Това трябва да разпредели продукта навсякъде в басейна в рамките на около 15 минути и ще можете да разберете кога продуктът се разтвори, тъй като ще изчезне от погледа.

Стъпка 5. Оставете продукта да си свърши работата

След това оставете продукта да действа поне 6 часа. Не се връщайте в басейна, докато не балансирате водата!

Стъпка 6. Повторно тестване на водата

След 6 часа тествайте отново и добавете още суха киселина, ако е необходимо.
Трябва да тествате както pH, така и алкалността, защото двете нива обикновено вървят ръка за ръка

Опаковка
Кутия: 25 kg
Срок на годност 2 години

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org