Меню
Количка

Симетрол Супер ЕВ за дървеници, бълхи и хлебарки - 500 мл.

Симетрол Супер ЕВ за дървеници, бълхи и хлебарки - 500 мл.
Симетрол Супер ЕВ за дървеници, бълхи и хлебарки - 500 мл.
385.00лв
Без данък: 385.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 101020-901
  • Тегло: 0.55kg

Симетрол Супер ЕВ е инсектициден препарат – концентрат, създаден за борба с дървеници, хлебарки, бълхи и други пълзящи насекоми. Биоцидът е микроемулсия за разреждане с вода и извършване на обработки в закрити помещения. Няма неприятна миризма и не оставя следи. Оригиналната разфасовка е от 500 мл. 

Концентратът е за професионална употреба, но може да се използва и в дома, при спазване на всички указания на производителя.

Препаратът е подходящ за пръскане във всякакви закрити помещения – стаи на дома, магазини и търговски центрове, къщи за гости, хотели, студентски общежития и учебни учреждения, лечебни заведения (помещения, в които няма лежащо болни). Може да се прилага в промишлеността, както и в складове и други места, на които се съхраняват или обработват хранителни продукти. 

Какъв е съставът на Симетрол Супер ЕВ?

Инсектицидът е комбинация от четири мощни активни вещества във висока концентрация. В 1 л се съдържат 250 г циперметрин, 100 г тетраметрин, 200 г пиперонил-бутоксид и 10 пирипроксифен, които имат много бърз убиващ първоначален ефект и изключително дълъг остатъчен ефект на растежния регулатор. Активните вещества служат за контрол на креватни дървеници, бълхи, както и на резистентни към други препарати хлебарки. Концентратът Симетрол Супер ЕВ се справя с насекомите, в случаите, когато другите препарати не успяват.

Какво е необходимо за обработка със Симетрол Супер ЕВ?

  • Концентрат Симетрол 
  • Вода 
  • Пръскачка 

Как се извършват обработките?

Чрез опръскване с работен разтвор. 

За да извършите третиране в заразените с пълзящи инсекти площи, е нужно да направите работен разтвор. Изсипвате малко количество вода в ръчна пръскачка (подходящи са пръскачки с ниско налягане 1-2 бара) и след това добавяте необходимото количество концентрат Симетрол Супер ЕВ (спрямо таблицата). Доливате останалата част вода и затваряте плътно пръскачката. 

Разходната норма е 1 литър готов воден разтвор на 20 кв.м. площ или 5 л за 100 кв.м. Третиранията трябва да се правят непосредствено след разтваряне на концентрата.

Разтворите на препарата не трябва да престояват повече от 1 нощ. 

Обърнете внимание, че някои материали и повърхности, които желаете да третирате може да попият по-голямо количество работен разтвор на концентрат и вода. Такива са напр. килими, мокети, пердета, тухлени стени, тапети и др. 

Ако третирате материали, които нямат попивателни свойства, а са гладки и твърди (непорьозни повърхнини), разтворът може да тече по повърхността. Тук ще са ви нужни серия от леки опръсквания, като след всяко трябва да оставяте повърхността да изсъхне. 

При извършване на обработка хора и животни не трябва да присъстват в помещението. Изнесете клетките с домашни любимци, изключете помпите на аквариумите и/ или ги покрийте. Преместете храната и напитките извън помещенията, които ще обработвате. Нужни са ви ръкавици и маска, както и защитно облекло за пръскането. 

Достъпът на хора и животни в третираните помещения е позволен след изсъхване на препарата и добро проветрение от минимум 1 час. 

Разходна норма на Симетрол Супер ЕВ

В случай на слаба заселеност 25 мл концентрат към 5 л вода за опръскване на 100 кв. м. 
В случай на силна заселеност 50 мл концентрат към 5 л вода за опръскване на 100 кв.м. 

Срещу какви насекоми действа Симетрол?

  • Срещу креватни дървеници 

Използвайте Симетрол Супер ЕВ в случай на инфектиране с креватни дървеници. Необходимо е да обработите всички места, в които дървениците могат да се крият – под матрака, по рамките и таблата, по-специално сглобките. Задължително обработете всички цепнатини и пукнатини в материала, от който са изработени леглото и мебелите в помещенията, както и всякакви пролуки в стените, особено на места в близост до зоната за спане. Третирайте също килимите, меката мебел, рамките на вратите и около тях, картинните рамки, пердета и шкафове. Изперете спалното бельо, дрехите и др. текстилни обекти на висока температура. 

Честота на прилагане: При силна заселеност повторете обработката след 10 дни. 

  • Против бълхи 

За пръскане с концентрата Симетрол против бълхи е нужно първоначално да обработите нападната зона с прахосмукачка. След като приключите, махнете торбичката на прахосмукачката, изхвърлете я в найлонов плик и го запечатайте плътно, така че инсектите да не могат да излязат. Третирайте текстила – килимите, меката мебел, включително и възглавничките на дивана, пердетата, както и всички места в дома, които се обитават и през които преминават домашните животни. 

При необходимост повторете пръскането след 10 дни. 

  • За борба с резистентни хлебарки и пълзящи насекоми 

За да унищожите пълзящите инсекти и хлебарките, пръскайте със Симетрол всички зони, през които те преминават. Необходимо е да обработите подовете, первазите, пространствата под и около кухненските шкафове и мебели, зад хладилника, мивката, печката и др, банята, пръскайте и около контакти, както и всякакви пукнатини. 

Честота: извършете втора обработка с концентрата 28 дни след първата, за да елиминирате и новоизлюпените хлебарки. 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org