Меню
Количка

Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр

Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 16 таблетки х 20 гр
26.50лв
Без данък: 26.50лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 391-79
 • Тегло: 0.45kg

Какво представлява Микробец?

Това е препарат с микробактерии, създаден специално за почистване и разграждане на съдържанието на септични ями. В него се съдържат много голямо количество полезни бактерии и ензими, които деградират по биологичен път отпадъците. Може да се използва и за подпомагане на работата на домашните пречиствателни станции. 

Предимства от употребата на Микробец 

 • Разгражда по естествен път биологичните отпадъци, намалявайки обема им с около 1/3;
 • Намалява честотата на изпразване на септичната яма и пести средства; 
 • Ограничава разпространението на неприятни миризми;
 • Подходящ за различни видове санитарни уреди – включително биологични ями, както и за домашни пречиствателни станции. 

Как действа?

Всички ензими и бактериални култури, включени в състава на Микробец, подпомагат естествения процес по разграждане на отпадъците. Деградират се по напълно естествен път всякакви листа и шума, хартия, растителен и биологичен отпадък, мазнина и т.н. Препаратът има тристъпково действие, предоставяйки много бързо и ефикасно отделяне на отпадъка, който бива напълно унищожен и накрая разложен на абсолютно безопасни и безвредни за околната среда прости съединения и вода. Активните съставки унищожават и натрупаните налепи от стените на септичния уред, станция за пречистване или канализационни тръби, като по този начин се увеличава обемът на санитарните съоръжения, изпразването се извършва по-рядко и като следствие се намаляват разходите по поддръжката. 

 

Честота на употреба 

Редовното използване на Микробец подпомага да се задържи едно добро ниво на полезните бактерии и да се редуцират микробите до минимум. Честото почистване на санитарните съоръжения с дезинфекциращи вещества като хлор и спирт, както и ежедневната употреба на антибактериален сапун, детергенти и други химически препарати, унищожават полезните бактерии. Поддържането на нивата им в норма е важно за правилната и безпроблемна работа на съоръженията, както и за намаляване на неприятната миризма. 

Как се използва препаратът за септични ями и станции за пречистване?

Препаратът за септични ями е готов за употреба. 1 таблетка се пуска в тоалетната чиния и след най-малко 10 минути се пуска водата от казанчето. Изчакайте докато блокчето препарат се разтвори напълно.

1. Първоначалната доза е от ДВОЙНО спрямо таблицата.

2. Поддържащо дозиране според таблицата:

Обем на септичната яма,
пречиствателната станция в м3
Дозиране   
1 - 3 м31 таблетка седмично
4 - 8 м32 таблетки седмично
8 м3 и повече4 таблетки седмично

3. Повторно активиране при прекъсване в прилагането:

В рамките на 2 последователни дни трябва да бъдат сложени по 1 блокче в тоалетната чиния. След това третирането продължава спрямо таблицата по-горе. При дълъг период на прекъсване в обработките с Микробец, следва да използвате двойна доза през първата седмица. 

Препоръчително е да комбинирате Микробец таблетки за септични ями с MICROBEC WC Био Гел за почистване на санитарни уреди. Гелът на полския производител Брос не съдържа хлор или други вредни вещества, които биха елиминирали полезните бактерии, доставяни от Микробец таблетки. Така двата препарата поддържат ефективното си действие и осигуряват добра работа и пълна хигиена на санитарните съоръжения.  

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org