МИКРОЗИН - 1 л. Препарат за хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, кърлежи, комари, мухи, оси, молци, паяци

Производител: Италия

Код на артикула: 1014-902

Наличност: В наличност

Цена: 89,00 лв
Количество:

Микрозин е биоцид, под формата на концентрат, предназначен за ефективна борба с комари и други вредни пълзящи и летящи насекоми. 
Действа срещу хлебарки, дървеници, бълхи, мухи, мравки, молци, паяци, кърлежи, които могат да причинят ухапване, ужилване и др. 

Микроемулсионният препарат Микрозин в разфасовка от 1 л. е със специална чашка за разпределяне на правилните дози.

Кога да използвате препарат Микрозин?

 • При борба с различни видове възрастни комари (имаго) – включително тигров;
 • При нашествие от голяма популация на инсекти в тревните площи, зоните за отдих в двора и градината; 
 • За елиминиране на мухи, оси, бълхи, кърлежи, дървеници, хлебарки, и всякакви други насекоми от дома, офиса, склада и т.н.; 
 • За прилагане както на открито, така и в закрити помещения. 

Какъв е съставът на Микрозин?

Препаратът съдържа 3 активни вещества – 10% циперметрин (силен синтетичен инсектицид), в комбинация с и 2% тетраметрин (също синтетичен инсектицид) и 5% пиперонил бутоксид (повишаващ ефикасността на химикалите агент). Ефектът им е светкавичен – леталният край на инсектите е бърз, а освен това имат дълъг остатъчен период на действие. 

 • 10% Циперметрин
 • 2% Тетраметрин
 • 5% Пиперонил бутоксид

Производителят на препарат Микрозин е италианската компания I.N.D.I.A.

 

Как се употребява Микрозин?

От течния микро емулсионен концентрат се приготвя работен разтвор. Обработките се извършват с помощта на ръчна пръскачка или УЛВ генератор. За всяко пръскане се приготвя нов разтвор от препарата и вода. 

Срещу комари - Обработките се извършват върху всички площи, които те обитават и където се размножават. Това обхваща тревните площи, около водни басейни, храсти, живи плетове, дървета, тавани и стени на летни къщи, обори и местата, които обитават животните.

Пръскането се прави вечер, в дни без силен вятър и дъжд. Третирането се извършва около 2 пъти в месеца, за да обхване възрастните и новоизлюпените инсекти.  

Срещу какви други насекоми е ефикасен Микрозин и как да дозирате?

Той се справя еднакво добре при борба с различни хлебарки, паяци, молци, оси, бълхи и други. Дозировките за работен разтвор са:

 • При борба с бълхи, хлебарки и дървеници третирането се извършва в зависимост от нивото на заселеност. Разтворете от 50 до 75 мл от концентрата в 5 литра вода. Този разтвор е подходящ за обработка на 100 кв.м. Може да използвате ръчна, гръбна или пък моторна пръскачка.
 • При борба с мравки, бълхи, кърлежи, паяци, както и за всякакви други пълзящи разредете между 25 и 50 мл от концентрата в 5 литра вода, което ще ви стигне за обработка на 100 кв.м.
 • При борба срещу мухи за остатъчно действие 50 мл вода се разтваря в 5 литра вода, с които можете да обработите 100 кв.м. площ.
 • За унищожаване на комари трябва да направите разтвор 1 към 15 ако използвате ULV-техниката. 
 • При термично фумигиране се избира подходящ разтворител, посочен в инструкциите за употреба на препарата. За пръскане се използват следните дози: Между 20 и 60 милилитра концентрат за всеки хектар на открито и между 15 и 30 милилитра концентриран продукт на за 1000м3 на закрито. 

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: