Отрова за мишки и плъхове - зърно 200 гр.

Отровата за мишки и плъхове под формата на зърно е подходяща за намаляване на популацията на вредителите във всяко едно помещение.

Производител: България

Код на артикула: 122-908

Наличност: В наличност

Цена: 2,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Готова за масова и професионална употреба отровна хранителна примамка за мишки и плъхове.
Активно вещество: Бромадилон 0,005 %
Житните зърна са естествена храна за мишките и плъховете и това осигурява висока ефективност на препарата. Гранулите са изготвени по специална рецепта, която ги прави още по-атрактивни. 
Област на приложение: Биоцид като готова за употреба родентицидна примамка, под формата на зърнена примамка за контрол числеността на гризачи. Да се прилага само в закрити пространства на частни, обществени и селскостопански сгради. 
Норми на приложение:
Прилага се само в закрити пространства.
- плъхове : 200 g на отровна точка в дератизационна кутия през 5-10 m, в зависимост от плътността на заселване и препоръчаните дози (през 5 m при висока и пред 10 m при ниска заселеност).
- мишки : 40 g на отровна точка в дератизационна кутия през 1-2 m, в зависимост от плътостта на заселване и препоръчаните дози (през 1 m при висока плътност и през 2 m при ниска плътност).
Дератизационните кутии с примамка да се контролират и презареждат, няколко дни след първото зареждане и впоследствие през 7 дни при консумация, повредена или замърсена примамка. Третирането продължава докато има консумация на примамката. Биоцидният ефект настъпва 3 до 10 дни след поглъщане на примамката.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: