Меню
Количка

Условия за Партньорска програма (Affilate)

Партньорската програма (Affiliate) на newfresh.org Ви дава възможност за допълнителни доходи.

Какво е партньорска програма и Как работи?

Нашата партньорска програма Ви позволява да печелите пари от  пренасочване на клиентите Ви към продукти от нашия сайт.
Всеки регистриран партньор може да генерира от профила си линкове към нашият сайт и към конкретен продукт. Всеки генериран от Вашият профил линк съдържа уникален проследяващ код. По този начин всеки път, когато клиент влязъл в сайта чрез линка генериран от Вас и си закупи продукт, получавате комисионна в размер на обявеният процент от сумата на поръчаните продукти.

Как става регистрацията?

За да участвате в партньорската ни програма е необходимо да се регистрирате. Регистрацията се извършва на страницата „Партньорска програма“.ето и линк към страницата https://newfresh.org/index.php?route=affiliate/login.
Профила, който ще създадете няма да бъде свързан с клиентския Ви профил (ако имате или си създадете такъв).
След като попълните необходимите данни и изпратите заявката, трябва да изчакате одобрение на профила от наш администратор.
Когато профила Ви бъде одобрен, ще получите известие на електронната си поща. След одобрение може да влезете в системата с вашето потребителско име (email) и парола, откъдето да генерирате своите линкове.

Размер на комисионната.

Размера на комисионната е различен, минималната комисионна е посочена на страницата за ВХОД към клиентската програма https://newfresh.org/index.php?route=affiliate/login.

С нарастване на броя реализирани реални продажби, ще получите и увеличение на процента. Минимално трябва да имате 50 поръчки, за да получите увеличение на % за даден месец.

Ню Фреш ООД си запазва правото да променя размера на комисионната без ограничение.

Изплащане на комисионна.

Когато поръчката бъде получена и заплатена от клиента, към профила Ви ще добавена сумата на комисионната.
В полето „История на продажбите“, може да следите сумите добавени към профила Ви, както и номера на поръчката и датата на добавяне на сумата към профила.
Комисионната ще бъде премахната от профила Ви, ако клиента се откаже от стоката и я върне в срок от 30 дни, съгласно общите условия на Ню Фреш ООД.
Всяка добавена сума (комисионна) към профила се изплаща на партньора, чрез посочен от него метод. Срок на изплащане е  минимум 30 дни след датата на добавяне на сумата към профила, посочена в профила Ви.
За да бъде изплатена комисионната трябва да сте попълнили данните и да сте избрали метод на изплащане.
Минимална сума за изплащане 20.00 лв.