Меню
Количка

Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр

Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
Натурална пудра за унищожаване на сколопендри, Hüniger, 55гр
7.59лв
Без данък: 7.59лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 12369-10
  • Тегло: 0.10kg

Hüniger натурален продукт за унищожаване на сколопендри. 
Хюнигер Сколопендри е 100% натурален продукт за унищожаване на представителите на стоножките

Предимства:

  • Безопасен за хора и животни.
  • 100% естествен произход. 
  • Бърз ефект.
  • Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито.
  • Без химия, нетоксичен.
  • Не се развива резистентност към продукта.
  • Може да се използва в био земеделието и в био ферми

Какво са сколопендрите?

Тези животни са представители на Стоножките и достигат 35 см на дължина, а тяло им се състои от 21–23 секции, всяка от които е снабдена с двойка бързи ловки крака 2,5 см на височина. Имат здрави челюсти, пълни с отрова, с чиято помощ са способни да ловуват животни, значително превъзхождащи ги по размер, например прилепи, дребни гризачи, змии и дребни птици. Хранят се и със скакалци, хлебарки, брашнени червеи дори парченца плодове – банани, праскови. Зрението на сколопендрата е неразвито: тя различава само светло и тъмно.
Сколопендрите влизат в къщите и сградите през есента, за да избягат от студа и в търсене на храна. Те могат да завършат целия си жизнен цикъл на закрито, хранейки се с насекоми и да доживеят до 6 години. Предпочитат влажни, тъмни и уединени места. Ловуват през нощта и за разлика от дървоядите и съселите, те няма да нанесат щети на дома ви. Ухапването на тези животни е болезнено, придружено със зачервяване и подуване на мястото. Възможно е покачване на температурата, треска или алергична реакция. При ухапване е необходимо да се потърси медицинска помощ.

Как "Хюнигер Сколопендри" унищожава представителите на стоножките?

Хюнигер Сколопендри е естествена пудра, която се бори успешно с всички стадии на стоножките и въпреки че няма да навреди на вас или вашите домашни любимци, тя е смъртоносна за сколопендрите. Има двоен начин на действие: механичен (наранява ги, когато са в контакт с продукта) и физически (умират от дехидратация).

Как да използвам натуралния препарат Хюнигер Сколопендри?
Може да се употребява бариерно: Чрез поръсване върху мебели и матраци с четка. Пудрата се нанася в пукнатините на мебелите, паркет, врати, ламперии или под матраци, както и между корнизите и стените, покрай первазите на прозорците, под уредите, където подът се среща със стената и други места, където могат да се скрият насекоми. 
Запомнете - целта е вредителите да влязат в контакт праха. Това означава, че трябва да ненесете тънък слой, който да не изглежда като препятствие. 
Може да се използва чрез опръскване. За целта се приготвя работен разтвор - препарата се разрежда с 1-2 литра вода, в зависимост от големината на популацията

Не забравяйте да носите маска, за да предотвратите вдишване на този фин прах, докато го посипвате.
При контакт с препарата насекомите умират дехидратирани в период между 3 дни и 1-2 седмици, в зависимост от населеността. 

Правят се няколко обработки през 10 дни.

НЕТО тегло: 55 гр.

Опаковка без пластмаса
Финно смяна пудра
Може да се използва в био земеделието
Може да се използва в био ферми

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org