Меню
Количка

Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 20 м

Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 20 м
-31 %
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 20 м
49.46лв
71.20лв
Без данък: 49.46лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 32538-20-922
  • Тегло: 2.00kg

Мрежата за защита от вредни птици представлява механична бариера, която възпрепятства преминаването на вредните пернати в защитената зона. С помощта на защитното покривало могат да бъдат предпазени както жилищни и обществени сгради, с прилежащите им тераси и балкони, така и насажденията в полето и градината. 

Мрежите се използват както за предпазване от гълъби в градска среда, както и срещу скорци, косове и други птици, които възпрепятстват работата на земеделските производители и хоби градинарите. 

Размерите на това покривало са дължина 20 метра и ширина 4 метра и са достатъчни за предпазване на малка площи -  тераса, климатична инсталация, овощно дърво или малка градина със зеленчуци. Цветът е бял, почти прозрачен. При нас ще откриете и други видове и размери защитни прегради срещу птици. 

 

Какви са ползите от мрежата срещу гълъби, скорци и косове?

Опънати по най-добрия начин, покривалата ограничават достъпа на пернатите до защитената зона. В градовете, по този начин се ограничава достъпа на гълъби, гларуси и чайки и те не могат да кацнат за почивка или да си свият гнездо. В следствие мръсотията от пера и изпражнения напълно изчезва, а с нея и рискът от зарази. 
На полето и в градината, мрежите предпазват узрелите плодове и зеленчуци, намалявайки щетите от набезите на косове, скорци и други пернати, които се хранят с продукцията. 

Предимства на защитната мрежа 4 х 20 м

  • Изработена е от лек, устойчив на атмосферните условия материал, с достатъчна здравина, който гарантира дълъг период на експлоатация. 
  • Широките отвори с размер 20 х 20 мм (т.нар. око) спомагат за осигуряване на достатъчно въздух и светлина, необходими за ежедневните ни дейности или за растежа на реколтата. 
  • Отворите позволяват и поливане на насажденията, както и опрашване на цветовете. 
  • Това е напълно хуманен метод за борба с вредителите (освен срещу пернати, може да послужи и за отблъскване на гризачи), безопасна е и няма негативно въздействие върху околната среда. 
  • Подходяща е за употреба при биологичните земеделски практики. 
  • Птиците и гризачите не се хващат в нея и не могат да се наранят. Единственото ѝ действие е на механична преграда, която ограничава движението на натрапниците. 

Как се монтира защитната мрежа срещу птици 4 х 20 м?

1. За балкони, тераси, прозорци и др. елементи от сгради 

Изберете покривало с размери, подходящи за обекта. Опънете го и при необходимост, изрежете излишната част. Закрепете чрез монтажен силикон или го закачете на гвоздеи, които сте забили предварително. Не оставяйте никакви пролуки, през които пернатите могат да се промушат и влязат в защитената зона.

2. За градини и полета с растения 

Монтирането следва да съобразите с вида на културата, която искате да предпазите. Ако площта е голяма или става дума за овощни дървета, трябва да изработите конструкция за опъване на средството за защита. Може да използвате обръчи, арки, короните на дърветата или друга конструкция. Развийте мрежата и я обвийте около насажденията, издърпвайки краищата към земята. Прикрепете с дървени летви или гвоздеи. При пълзящи растения или такива с ниска височина, просто разпънете покривалото отгоре и го захванете към земята, така че да не останат пролуки. 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org