Меню
Количка

Клиентите за нас

Ето какво мислят клиентите за продуктите и услугите от NewFresh.org

 

Valjo Valjo 5

На вилата на тавана се бяха настанили семейство белки за радост нямам кокошки но съседите пострадаха доста . Пробвах с  пиратки но ефекта беше временен.Тогава реших да потърся нещо ефикасно в интернет и открих онлайн магазина на ню фреш.Поръчах  ултразвуков уред и след една седмица нямаше и помен от тези натрапници. Благодаря за бързата доставка . 

 

 


Millena Georgieva5

Имах проблем с насекомите вкъщи и просто трябваше да предприема действия. В момента, в който се обадих получих много коректни и отзивчиви отговори на въпросите си! Фирмата се отзова изключително бързо! Свършиха много добра работа! Заради точността и отношението, което проявиха при някакъв друг проблем отново ще им се обадя, защото са изключително коректни! Препоръчвам! 


Милена Юсмен

5

 

Доволна съм от продуктите закупени за защита от гризачи и насекоми. Препоръчвам ги.


Катя Благоева
5


Преди месец имаше кълвач, който ни досаждаше, и по-лошо - съсипваше изолацията на къщата ни. Пробвахме какво ли не, но не можахме да се отървем от него. Решихме, че сами няма да се справим. Потърсих в интернет кои са най-ефективните и безвредни методи за прогонване на кълвачите. Все пак те са защитен вид и не е редно да ги нараняваме. Търсейки, попаднах на фирма „НЮ ФРЕШ ООД“. Видях, че предлагат комплект против кълвачи – Плашило око 2 бр., Холограмен бухал и червена лента. Чудих се дали ще има ефект от това, но реших да закупя комплекта. Препоръчвам го. Плашилата наистина прогониха кълвача завинаги!

 


Mgogo Mbogo 

5

 

Браво! Огромен избор от устройства и технологии на склад. Експертно мнение и то ненатрапващо се...


Milen Ganev

5

 

С удоволствие ще коментирам. Имах сериозен проблем с неочаквано нашествие на така наречени (креватни дървеници).
Опитах с по популярни и разпостранени продукти, но успеха бе кратък и  неуспешен. След малко по сериозно и продължително проучване реших да заложа на продукта който вие предлагате,, Ficam W''. След като го използвах ми бе необходимо време за да разбера и да съм сигорен че действа .Доволен съм и щаслив че проблема ми се реши с УСПЕХ. Моето мнение и оценка е - 6 по шестобалната система
Имате едно голямо БЛАГОДАРЯ


Simona Vasileva
5


Закупих уред против мишки, плъхове и пълзящи насекоми PLUS. наистина е много добър и ефикасен. Бяха ме нападнали мишки. Закупих го, монтирах го(силно казано, защото само го включих в контакта????. Сега 2 седмици по-късно забравих за проблема и мога само да Ви благодаря.