MAXFORCE QUANTUM / МАКСФОРС КУАНТУМ (BAYER) - Гел за фараонова мравка, мравка призрак, черна мравка, жълта ливадна мравка, мравка дърводелец, аржентинска мравка - 30 гр./150 дози

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: 1028-905

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 56,50 лв

MAXFORCE QUANTUM / МАКСФОРС  (BAYER) - Гел за фараонова мравка, мравка призрак, черна мравка, жълта ливадна мравка, мравка дърводелец, аржентинска мравка - 30 гр./150 дози

 

Формулацията е особено ефикасна срещу фараоновата мравка, черната, градинска мравка, но има ефект и върху аржентинския им братовчед. 
Тя представлява особено силна течност съдържаща 0.03 % имидаклоприд и базирана на храна формула, която е особено примамлива за мравките. 
Продукта няма мирис, не оставя следи и е безцветен. Max Force Quantum съдържа горчивият агент Bitrex, за да се предотврати случаен прием от домашни любимци. 

Област на приложение: Maxforce Quantum са създадени за контролираното поставяне на примамка.
Продукта се нанася чрез специален пистолет за гел апликация. 
След завършване на третирането, изпразнете пистолета от касетката и я изхвърлете в затворен плик. 
Ако сте използвали само част от продукта, може да го съхраните с помощта на предоставената капачка. 

Инструкции за употреба:

Нанасяйте продукта извън досега на деца и животни. За най-добра ефективност Max Force Quantum трябва да се постави върху хоризонтални повърхности или в близост до пътечки на мравките. 
Изследвайте зоната за третиране, за да определите от къде идва нашествието. Ефектът върху популацията от мравки може да се очаква до 7 дни, когато честотата на екземплярите ще намалее. 
Повечето гнезда се остраняват до 14 дни. В много екстремни случаи, когато популацията е много голяма или се повтори, тяхното овладяване и контрол може да отнеме до 2 месеца. 
Зоните с примамка остават ефикасни за поне 12 седмици след обработка. Докато имате тези примамки, повторната инвация ще е предотвратена.

Употреба вътре: 


Нанасяйте Maxforce Quantum директно по целевите места. Инструктирайте други хора влизащи в контакт с обработената зона, да не забърсват или премахват точките с примамка. 
При голяма инфестация проверявайте продукта периодично и повторете нанасянето при нужда. Избягвайте апликация по прекалено прашни, мазни или влажни повърхности и места, които се мият често. 
Не третирайте с препарата места за обработка на храна или зони в които друг инсектицид е бил вече използван, за да не се замърси продукта. 
Когато комбинирате продукта със станция за стръв следвайте следните указания: поставете препарата в хоризонтална позиция на места, където сте забелязали мравки да търсят храна. 
Вътре в помещенията, следите на мравките обикновено излизат от под врати, дюшемета, цепнатини и пукнатини. 
Оставете една примамка на пътечка. В трудни ситуации използвайте допълнителна станция за стръв.

Употреба навън:

axforce Quantum може да се използва в пукнатини и цепнатини (тухлени стени, пътеки от плочки, камъни, и др.), където сте забелязали движение на мравки или се вижда тяхната следа. 
Поставете примамката на сухо, защитено от дъжд, място. Ако трябва да третирате открито място, нанесете ако не очаквате да вали в следващите 24 часа. 
Ако можете да идентифицирате отвор към гнездото на мравките, впръскайте течността директно в него. Когато комбинирате продукта със станция за стръв следвайте следните указания: поставете препарата в хоризонтална позиция на места, където сте забелязали мравки да търсят храна и където станцията е предпазена от директна слънчева светлина и дъжд. 
Оставете една примамка на пътечка. В трудни ситуации използвайте допълнителна станция за стръв.

Винаги слагайте обратно капачката след употреба. 

Ненужен продукт може да се отстрани с гъбичка и вода. 

Резистенция и как да се справим с нея: Женските мравки са стерилни. 

Дозировка и съотношения:

за употреба вътре - 
Против фараонови мравки, аржентински мравки: 1 точка от 0.2 гр./м2 третирана повърхност, например третирайте кухня от 10м2 с 10 точки от продукта от по 0.2г всяка.  
Против черна,градинска мравка: 1 точка от 0.2 гр. продукт за 1 метър от следа на мравки. Когато използвате примамка за мравки, слагайте една станция на следа. 

За употреба навън:
Против черни, градински мравки и други видове: за третиране на гнезда, инжектирайте 2 гр. от продукта директно върху входа на гнездото. 
За апликация върху следи, 1 точка от 0.2 гр. за линеен метър от следата от мравки, при максимум 2 гр. от продукта на гнездо. 
Оставете една примамка на пътечка. 

ВНИМАНИЕ: не оставяйте да замръзне. Да не се използва за зърнени култури или зърнохранилища. Не опитвайте да отворяте и зареждате отново касетката. 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: