Меню
Количка

Електронен уред против кучешки лай PET PARADE

Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
Електронен уред против кучешки лай PET PARADE
26.50лв
Без данък: 26.50лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 24245-10
  • Тегло: 0.20kg

Електронен уред против кучешки лай PET PARADE

Уреда се активира от кучешки лай и излъчва ултразвук с честота 25 KHz, което дразни и притеснява кучетата. Електронното устройство има обучителна функция, когато животното лае уреда излъчва ултразвук, който го дразни и по този начин кучето разбира бързо, че лаенето му носи неприятни за неговият слух звуци.
Не забравайте, че кучетата лаят по различни причини например: инстинктивно, териториално, защитно, а понякога просто по навик или скука. Обучението на такъв тип кучета може да отнеме до 2-3 седмици преди да видите резултатите и лаенето да спре. При първоначалната употреба на уреда лаенето може да се усили, това е нормално, тъй като кучето се оплаква от акустичните сигнали излъчвани от уреда. Трябва време за да може да разбере, че неговият лай предизвиква тези дразнещи ултразвукови сигнали, но в крайна сметка то ще се откаже от лаенето. Ако кучето ви е тренирано да лае по някаква причина например, ако иска да бъде изведено на разходка или нахранено, препоръчваме да спрете уреда в тези интервали от време.
ВАЖНО!: Не използвайте уреда при агресивни кучета, ултразвка може да ги раздразни и да станат опасни. 
                 
Уреда не действа на животни с увреден слух или напълно глухи.

Уреда може да бъде монтиран на стена или да се държи в ръка. Той излъчва ултразвкова честота със сила 25 KHz нечуваема за човек, но ясно чуваема за кучета. Ултразвука се излъчва от уреда в продължение на 3сек., устройството е напълно безвредно за кучетата и има обучителна функция. То излъчва само кратък ултразвук. Уреда против кучешки лай работи на батерии: 1 x 9 V (не е включена в комплекта). Уреда трябва да бъде поставен в близост до лаещото куче и е за вътрешна употреба.

Преди да използвате уреда моля поставете захранващата батерия 1 бр. от 9 V . Затворете капака на отделението за батерии, като плъзнете капака в затворена позиция. Уреда разполага с кожух за монтаж на стена, ако желаете да поставите уреда статично на стена изберете подходящо място/там, където кучето лае най-често/ и го монтирайте на стената, чрез крепежен елемент. Уреда трябва да бъде в обсега на кучето без прегради, като врати или стени. Активирайте уреда чрез бутона за включване, изберете една от двете настройки за чувствителност на устройството:

-Нисък: ефективен обхват приблизително 3 м - 4 м
-Висок: ефективен обхват приблизително 6 м - 7 м

Уреда ще се включи автоматично, ако кучето лае повече от  10-20 секунди, кучето ще се научи да свръзва неприятният ултразвук с лаенето и по този начин ще се обучи да не лае. 


Технически характеристики:
Употреба: Вътрешна
Технология: Ултразвук 25 KHz
Захранване: Батерия 1 x 9 V /не е включена в комплекта/
Гаранция: 24 м
Производител:
PET PARADE

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org