Меню
Количка

Димилин 15 СК - концентрат за контрол на ларви на всички видове комари и мухи - 1л.

Димилин 15  СК - концентрат за контрол на ларви на всички видове комари и мухи - 1л.
Временно изчерпан
Димилин 15 СК - концентрат за контрол на ларви на всички видове комари и мухи - 1л.
159.90лв
Без данък: 159.90лв
  • Наличност: Временно изчерпан
  • Код на артикула: 141001-901
  • Тегло: 1.50kg

Димилин 15  СК - Суспензионен концентрат за контрол на ларви на всички видове комари и мухи 

Активно вещество: 147 г/кг дифлубензурон
Съдържа: дифлубензурон, 1,2-бензизотиазол-3(2H)-он.

•  Описание на продукта:
Активното вещество е от групата Регулатори на Растежа на Насекомите. Инхибира хитиновия синтез, като ларвите не могат да се освободят от старата си хитинова обвивка или новата е крехка и недоразвита. Крайният резултат е смърт при превръщането или малко след него. Изключително ниска токсичност за бозайници, риби и други водни обитатели. Остатъчно действие – до 4 седмици. В комбинация с препарат за контрол на възрастни мухи (Мусцид 100 СГ или Туенти 1 ВП) решава проблема дори и в трудни обекти като животновъдни ферми

Начин на употреба и дози:
Биоцидът е концентрат. Прилага се чрез приготвяне на водни работни разтвори. Димилин 15 СК действа при поглъщане и контакт срещу ларви на комари и мухи. Димилин 15 СК инхибира образуването на хитин в кутикулата на ларвата, което блокира нормалния процес на линеене. Ефектът от третирането на ларвите на комарите и мухите с Димилин 15 СК се наблюдава от 2 до 4 дни след приложението. Продуктът се прилага в местата, където се размножават комарите и мухите. За контрол на ларви на комари, Димилин 15 С се прилага директно в местата, където се размножават комарите, като
например: застояли води (канавки, канали, локви и оризища), както и в затворени хидравлични системи, като например: канализация, септични ями и пречиствателни станции, колектори за отпадни води в градските и селските райони. За контрол на ларви на мухи Димилин 15 СК се прилага в местата на размножаване на мухите, като например: купчини от органични материи, септични ями, депа за отпадъци, остатъци от клане, остатъци от хранително-вкусовата промишленост, заблатени места, в и около торища от крави, коне, овце, кози, свине, птици и зайци.
Биоцидът да не се прилага за обработка на повърхностни водни обекти, използвани за питейно-битово водоснабдяване.
За контрол на ларви на комари:
Води с ниско замърсяване:
1) Пръскане с ръчна пръскачка 17-35 мл в 10 л вода за 1 дка водна площ,
2) Пръскане с моторна пръскачка 17-35 мл в 5 л вода за 1 дка водна площ,
3) Конвенционално пръскане от самолет с нормални дюзи 17-35 мл в 1.5 л вода за 1 дка водна площ.
Води с високо замърсяване: дозите на препарата се удвояват в същото количество вода и за същата водна площ. Разходна норма: 350-700 мл/ха (35-70 мл/дка). По-ниските дози трябва да се прилагат при дълбочина на водата равна или по-малка от 0.5 м, а по-високите при
дълбочина на водата равна или по-голяма от 1 м.
Затворена водна система със силно органично замърсяване: Пръскане с ръчна пръскачка 7 мл в 50 мл вода за 1 м³ канални води.
За контрол на ларви на мухи:
Торища/сметища и септични ями:
1) Пръскане с ръчна пръскачка 350-700 мл в 5 л вода за 100 м2
2) Пръскане с моторна пръскачка 350-700 мл в 2 л вода за 100 м2

Използвайте по-ниските дози в затворени системи и при ниска заселеност с ларви на мухи, а по-високите в отворени системи и при висока заселеност
с ларви на мухи. Най-голяма ефикасност се постига чрез равномерно разпределение на разтвора върху третираната повърхност.

Интервал между обработките: Повторете третирането с Димилин 15 СК на всеки 3 - 4 седмици по време на размножаване на комарите и мухите.

Главна група 3: Биоциди за контрол на вредители.
Продуктов тип 18: Инсектициди, акарициди и продукти за контрол на други артроподи.
Област на приложение: Биоцид за борба с летящи насекоми - мухи и комари на открито.
Категория на потребителите: професионална.
Вид на биоцида: суспензионен концентрат (СК)

•  Опаковка: 1 л.

Правото на отказ не се прилага, когато:
Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org