Меню
Количка

Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01

Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
Дигитален безжичен дъждомер DROP - 47.3005.01
79.80лв
Без данък: 79.80лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 79-47.3005.01
  • Тегло: 0.09kg

Спецификация на продукта:

С безжичния датчик за валежи DROP ще бъдете информирани за три показателя едновременно: валежите, вътрешната температура и дата с час. Предавателят за дъжд изпраща измерените стойности безжично към базовата станция в салона, който можете да инсталирате или монтирате на стената. Измервателният контейнер се поставя хоризонтално на открито, идеално на височина от 60 до 90 см и улавя дъжда. Имайте предвид обаче, че предавателят трябва да е на място, което не е защитено от дървета или нещо друго, и където дъждът може свободно да пада от всички страни. DROP носи още по-големи възможности: можете да сравните количеството на валежите с месечните стойности от предходната година с функцията история. Количеството дъжд се визуализира на графика. Можете да гледате различни периоди от време, като валежите през последните 24 часа, последните 7 дни до общото количество валежи от пускането в експлоатация. Алармата за количеството паднал дъжд през последните 24-часа, ви предупреждава веднага щом повече вали, отколкото вашите индивидуално определени граници. Ако бъде превишен, се чува звуков сигнал и на дисплея мига символ.

Функции:

  • Безжично предаване на валежите (до 100 m)
  • Показване и графично представяне на текущите валежи, последния час, последните 24 часа, последните 7 дни, текущия месец, текущата година и общата сума
  • Месечна история от последните 12 месеца
  • 24-часова аларма за дъжд
  • Вътрешна температура Час и дата
  • Измерване на количеството валежи: от 0.....9999мм
  • Температура на измерване: 0...37°С

​Предавателя за количеството паднал дъжд е с размери 180 х 120 х 125мм и тегло от 196 гр, захранва се от 2 x 1,5V AA батерии

 

 

Код на производител:47.3005.01
Корпус:пластмасов
Цвят:черен
Монтаж:стенен
Часовник:Да
- календар:да
Размери:90 x 30 x 85 мм
Тегло:0,093 кг
Захранване:2 х 1,5 V AA батерии не са включени, EK-EL
Външен датчик:да
- радио честота на датчика:433 MHz
- обхват на приемане :100 м
- брой външни датчици в комплекта:бр.
- захранване на датчика:2 x 1,5V AA не са включени
Гаранция:24 месеца
EAN код:4009816032102

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org