Меню
Количка

Препарат за мухи, оси Куик байт WB 10 (BAYER) - 750 гр.

Препарат за мухи, оси  Куик байт  WB 10 (BAYER) - 750 гр.
Препарат за мухи, оси Куик байт WB 10 (BAYER) - 750 гр.
159.00лв
Без данък: 159.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 2055-905
  • Тегло: 0.80kg

Quick Bayt е препарат, под формата на гранули, който служи за борба срещу мухи и оси. Гранулираният продукт е в опаковка от 750 грама и е ефективен за осъществяване на контрол против вредителите в труднодостъпни зони.

Препаратът е изработен по съвременна технология, което го прави подходящ за разпръскване и намазване. Прилагането се извършва както на закрити, така и на открити пространства. Служи за предпазване от мухи и оси в селски райони, помещения и зони, където има налично оборудване за обработка на храни. Действието е ефективно и в ресторанти, заведения, както и сметища. Летящите насекоми избират зони, които са в близост до храна и отпадъци.

В състава на препарат Куик Байт се включват активни вещества с дълготрайно и бързо действие – Имидаклоприд с участие от 10 % и Мускалур, който се съдържа 1 % от общата формула. Инсектицидният продукт за премахване на неприятели е предвиден за нанасяне и приложение върху различни повърхности. Активното вещество Имидаклоприд е мощно средство, под формата на неоникотиноидно вещество, което има функциите и действието на стомашна отрова. Веднъж попаднал в храносмилателната система, той атакува насекомото. За привличането на насекомите към инсектицида, производителят Bayer и неговите разработчици поставят Мускалур, който действа като феромон и примамка на хормонална основа. За поглъщането на инсектицида има предназначено наличие на вкусови агенти. Тези съставки осигуряват успеваемостта на Куик Байт срещу мухите.

 

Препаратът е високоефективен върху всякакъв вид домашни мухи – Musca domestica, Drosophila spp, Lucila spp, Calliphora spp и др. Подходящ е и за летящи насекоми, които са устойчиви на пиретроидни продукти. Действието е бързо, а остатъчната ефективност е дълготрайна – от 6 до 8 седмици след първото третиране. За осигуряване на помещения без вредители и прогонването на цялата популация, е необходимо да бъдат извършени 2 или 3 обработвания за целия сезон.

Поради привлекателната за мухите формула, не е необходимо да използвате прекалено голямо количество от продукта. Това означава, че и разходната норма за покриване на периметъра при пръскане не е висока и по този начин можете да спестите от продукта. Може да се прилага и чрез намазване.

За да осигурите липсата на контакт между гранулирания инсектицид с хора и животни, особено ако прилагате в стопански обекти и зони за отглеждане, трябва да прилагате на недостъпни места. За безопасността на хората, в състава на препарата срещу вредители се съдържа Bitrex, която съставка служи за предпазване от поглъщане.

Препаратът срещу мухи се прилага чрез пръскане. За създаването на работния разтвор трябва да се разреди гранулирания продукт Куик Байт с вода. За приготвянето на една доза са необходими 12.5 гр от общото съдържание, което да се смеси със 100 мл вода. Можете да обработвате стените и подовете. Напръсква се около 30-60 % от площта. Можете да извършвате пръскането под формата на ленти с дължина около 30 см. 

Ако заселеността на популацията е висока, напръскайте повторно от 4 до 6 седмици след първото третиране.

Ако искате да приложите препаратът срещу мухи чрез намазване, следва да смесите 12.5 гр от гранулите с 10 мл вода. Можете да нанесете с четка за боядисване. Ако ще обработвате по-големи помещения, можете да използвате оригиналното шише, в което се съдържа Куик Байт спрей и да допълните с вода до ръба.

Спазвайте препоръчителните дози за обработка, както и инструкциите, дадени от производителя, които ще откриете на опаковката. По време на прилагане дръжте хора и животни на безопасно разстояние от отровата.

Инсектицидният препарат има ефективна формула, която осигурява максимално ефикасно унищожаване на популацията от летящи насекоми. Ефектът от прилагането настъпва бързо. По време на впръскването използвайте предпазно облекло и маска за безопасност.
 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org