Меню
Количка

HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми

HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
HMI® BIOFORCE SEP 100 гр. За септични ями, био препарат от микроорганизми
7.60лв
Без данък: 7.60лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 100056-955
  • Тегло: 0.15kg
С течение на времето по стените на канализационните тръби започват да се натрупват мазнини и други отлагания, които водят до стесняването им и рано или късно могат да причинят запушване. Нещо неприятно, което би могло да ви отвори много работа и да бъде свързано с немалки разходи и неприятна миризма навсякъде из дома ви. Съществува начин това да бъде предотвратено и да си спестите редица неприятности и средства. И това е Биофорс СЕП – препаратът за почистване на септични ями и отходни канали.

Какво представлява препаратът?

Биофорс СЕП е професионален прахообразен препарат, предназначен за почистване на септични ями и отходни канали. Произведен в България от HMI, на основата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, продуктът служи за разграждане и усвояване на мазнини, тоалетна хартия и органични отпадъци от тоалетните. 
Благодарение на екологичния си състав, препаратът е подходящ за почистването и на канализации и санитарни системи в дома, публични сгради, хотели, ресторанти и столове. 
 

Принцип на работа с Биофорс СЕП

За да бъде ефикасно третирането на септичните ями и отходните канали, е необходимо периодичното им третиране с продукта според неговите указания:
  • за употреба при решетки и сифони, съдържанието на кутийката се разтваря с 1 л хладка вода и изчакайте около 5 минути за разтварянето на препарата, като този разтвор се изсипва бавно в сифона, така че да може да разтвори полепналите по него мазнини или да разгради събраните остатъци от храните;
  • за почистването и предотвратяване на запушванията в септичните ями, се използва 1 опаковка от продукта седмично.
Редовната профилактика и почистване на тръбите за отходни води с Биофорс СЕП гарантира тяхното нормално функциониране и предотвратява бъдещи запушвания.
 
 

Предимства на Биофорс Сеп за септични ями 

Използването на продукта периодично не само ви спестява бъдещи проблеми с канализацията, но е в състояние да помогне за:
  • отпушването на сифони в мивките и почистването им от попаднали случайно там хранителни остатъци;
  • възстановяване нормалното функциониране на септичните ями;
  • разграждането на тоалетната хартия в канализацията;
  • поддържане на тръбите постоянно чисти.
Използвайки Биофорс СЕП всеки от вас ще си осигури сигурност и спокойствие по отношение на канализацията в дома си. Това ще ви спести непредвидените  бъдещи ситуации, свързани със запушената канализация, които могат да ви спестят не само сериозни разходи, но и неприятната миризма, носеща се из помещенията на вашия дом.
 
Дозировка за поддръжка:
Септична яма с обем 8-10 кубични метра 1 опаковка (100 g) на седмица
 
Разфасовка: 100 гр 
 
* ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org