Промоция

Как да прогоните Гълъбите от терасата

Код на артикула: 2730-10

Наличност: В наличност

Цена: 92,30 лв 64,35 лв
Количество:

Обичате ли да седите на терасата и да си пиете сутрешното кафе?

На голяма част от нас, любимото място сутрин или по всяко време на деня е именно на балкона. Но в последно време там ни чакат неканени гълъби, заедно с неприятните следи, които остават след себе си.

Широко разпространената днес борба на всеки притежаващ тераса или балкон на жилището си, е за отблъскване на неканени птици.

И това не е каквато и да било война, а доста трудна битка.

Доказани продукти за прогонване на гълъби от терасата Виж повече

Освен неприятна миризма, гълъбите разнасят и много болести - над 60 вида. Те са доста опасни за човека и това е наистина притеснително. Дори и да няма болести, винаги могат да ви донесат бълхи и акари, които също са много неприятни.

Когато пернатите се изходят някъде, след време това изсъхва и вятърът го разнася навсякъде. А хвърчащите пера, не позволяват да проснете и прането си да изсъхне дори.

Не е изключено да откриете яйца в някоя от саксиите си или из таваните, а не след дълго там да се появи и женски гълъб, готов да мъти. Такива опити за отглеждане на потомството и правенето на гнезда създават много проблеми – периодът за отглеждане на малките е дълъг, свързан е с много мръсотия и невъзможност да използвате откритите площи на дома си.

Затова е необходимо да предприемете мерки за прогонване на птиците от терасите, балконите и покрива с доказано ефективни средства.

ПЛАШИЛО ИЗКУСТВЕН СОКОЛ

За прогонване на птици – гълъби, скорци, врабчета, пчелояди.

Представено в полет, с голям размах на крилете за по-висока ефективност.

В някои случаи служи и за борба с мишки и плъхове, зайци и катерици. 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПЛАШИЛОТО ИЗКУСТВЕН СОКОЛ?

Това е пластмасов макет на изкуствен сокол, който е в реален размер. Материалът е качествен, водоустойчив и издръжлив на всякакви атмосферни влияния. Плашилото е с размах на крилете от 590 мм, а дължината на тялото му е 415 мм, размери напълно съответстващи на представител на хищния вид. 
 
Освен че е здрав и с дълъг експлоатационен период, изкуственият макет е напълно безопасен за животните, природата и хората. Не съдържа химикали и не замърсява заобикалящата ни среда.
Може да се използва през цялата година, независимо от сезона. 
 
В комплекта са включени аксесоари за монтиране дръжка за окачване на височина като тераси и балкони, в градини с овощни дръвчета и различни култури и специален шип, на който макетът може да бъде поставен.

КАК ДЕЙСТВА ПЛАШИЛОТО ИЗКУСТВЕН СОКОЛ ПРИ БОРБАТА С ВРЕДИТЕЛИ?

Принципът на действие пресъздава вродения биологичен инстинкт за самосъхранение, който имат птиците и гризачи. Те се страхуват от хищниците, защото при нормални условия се хранят с такива животни като тях. 
Макетът се мърда при всеки полъх на вятъра и пресъздава реалистично сокол хищник в полет. Така се създава усещане за реална заплаха у гризачите и пернатите и те се стремят бързо да напуснат зоната на опасност. 
Можете да използвате плашилото на тераси, покриви, балкони, в лозя, земеделски култури, стрехи, за предпазване на овощни дръвчета и други култури. Ефектът е незабавен и видим.
 

КАК СЕ МОНТИРА?

Макетът на немската фирма Gardigo се състои от две части: тялото и крилата.
За да използвате изкуствения сокол, трябва да го сглобите чрез притискане на крилата към основата.
Пластичната връзка е предварително монтирана и можете да го окачите, където решите. Трябва да изберете най-подходящото място за целта. Имайте предвид, че трябва да има възможност да се движи, за да бъде максимално реалистично. Затова трябва да направите монтажа на минимум 30-40 метра от стената или други обекти, които ще пречат на движението.
 

ДВУСТРАННА ХОЛОГРАМНА ЛЕНТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ПТИЦИ

Холограмната лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.

С нея успешно ще прогоните:

 • ГЪЛЪБИ,
  ВРАБЧЕТА,
  СКОРЦИ,
  КОСОВЕ,
  ВРАНИ,
  ПЧЕЛОЯДИ,
  СВРАКИ,
  КЪЛВАЧИ и други нежелани птици. 

 •    

Холограмната лента е здрава, водоустойчива и подходяща за всякакви атмосферни условия.

Тя е напълно безопасно средство за природата, птиците и хората, не съдържа химикали и не замърсява околната среда!

Начин на приложение: 

Холограмната лента се люлее от вятъра и отразява светлината под различни ъгли, получените светлинни отблясъци в различни цветове, объркват птиците наоколо и те напускат обитаваните от тях места.

 

Поставете парчета от лентата с дължина от 2-4 м на растояние 1-2 м и тя ще започне да действа.

В градините може да поставите лентата по дължина или отвестно.

Други места където можете да използвате лентата са стрехи на къщи, лозови насаждения, зеленчукови градини, цветни лехи и др.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: