Меню
Количка

Препарати за отпушване на канали

Производител: HMI - България Код на артикула: 100055-955
БИОФОРС ДИ ЕМ СИ (HMI®  BIOFORCE DMC) обезмирисител унищожаващ миризми от санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и тоалетни, канализационата мрежа Течен биологичен препарат за усвояване на миризми в санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и тоалетни. Бързо и ..
21.90лв
Без данък:21.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100065-955
БИОФОРС ДИ ЕС ЕЛ (HMI®BIOFORCE DSL) Био отпушване, почистване и обезмирисяване на мазноуловители, канали в хотели, рестораннти, клиники, учреждения, столовеИ ЕС ЕЛ е прахообразен БИО препарат на базата на микроорганизми и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нише..
7.80лв
Без данък:7.80лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100065-10-955
БИОФОРС ДИ ЕС ЕЛ (HMI®BIOFORCE DSL) Био отпушване, почистване и обезмирисяване на мазноуловители, канали в хотели, рестораннти, клиники, учреждения, столовеИ ЕС ЕЛ е прахообразен БИО препарат на базата на микроорганизми и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нише..
74.10лв 78.00лв
Без данък:74.10лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100065-3-955
БИОФОРС ДИ ЕС ЕЛ (HMI®BIOFORCE DSL) Био отпушване, почистване и обезмирисяване на мазноуловители, канали в хотели, рестораннти, клиники, учреждения, столовеИ ЕС ЕЛ е прахообразен БИО препарат на базата на микроорганизми и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нише..
22.23лв 23.40лв
Без данък:22.23лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100055-100065-10
В комплекта са включени:- 1 бр. Биофорс Ди Ем Си (HMI BIOFORCE DMC) от 1 л. - 10 бр. Биофорс Ди Ес Ел (HMI BIOFORCE DSL) от 200 гр. БИОФОРС ДИ ЕМ СИ (HMI®  BIOFORCE DMC)Обезмирисител унищожаващ миризми от санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и т..
94.90лв 99.90лв
Без данък:94.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100055-100065
В комплекта са включени:- 1 бр. Биофорс Ди Ем Си (HMI BIOFORCE DMC) от 1 л. - 1 бр. Биофорс Ди Ес Ел (HMI BIOFORCE DSL) от 200 гр. БИОФОРС ДИ ЕМ СИ (HMI®  BIOFORCE DMC)Обезмирисител унищожаващ миризми от санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и то..
28.21лв 29.70лв
Без данък:28.21лв
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Още информация

Препаратите за отпушване на канали имат широко приложение както в домакинството, така и в обществените сгради и съоръжения. Благодарение на ефективните им активни вещества, тръбите и санитарните системи се прочистват с лекота. Използването на професионални препарати неутрализира лошите миризми, намалява рисковете от сериозни запушвания на сифоните и канализацията и предотвратява проблеми в кухните и санитарните помещения. 

Видовете професионални препарати за отпушване на канали в Newfresh

Те могат да имат биоензимен или химически състав. Целта и на двата вида е да разградят и втечнят органичните отпадъци, освобождавайки сифоните и тръбите от мазнини, косми, остатъци от хранителни продукти, хартии и др. 

  1. Химическите средства са мощни и ефективни. Съдържат най-често сода каустик или хлор, благодарение на които разпадът на отпадък е почти мигновен. Те втечняват и премахват отлагания на мазнини, слуз, разграждайки блокажите, като действат дори при застояла вода. Италианският професионален гел-препарат DG7 в разфасовка от 1 л., не само ефективно отпушва канала, но и почиства и ароматизира санитарните помещения. 
  2. Биоразградимите средства като HMI® BIOFORCE DSL 200 гр. осигуряват почистване, обезмирисяване и отпушване на канали, подпомагайки ефективността на цялостната система за обработка на отпадъците. Микроорганизмите в тях разграждат мазнините и биологичния отпадък по екологичен и безопасен път, предимство, което позволява употреба на тези средства в модерните сгради, където канализацията е изградена от PVC тръби и аксесоари.

За къде е подходящата употребата им?

Употребяват се в частни домове, в ресторанти и хотели, предприятия и други обекти, в които честото ползване на санитарните помещения може да доведе до необходимост от отпушване. 

Химическите средства са отлично решение за обществените сгради, благодарение на ефективното си действие. Специалният им състав се справя успешно с най-упоритите запушвания почти мигновено. 

Подходящо ли е да се използват за домашни цели?

Да, двата вида средства могат да се употребяват и в дома като алтернатива на гранулираните препарати за отпушване на канали и подови сифони. 

Първи избор в домакинствата най-често са биоразградимите гранули и концентрати, тъй като те се справят отлично както при проблеми с мазнини, така и при запушвания на сифони и отходни тръби. Прилагат се в бани и тоалетни, както и в кухненски умивалници. Ако имате проблем с мивката в кухнята, не използвайте препарат с хлор или натриев хидроксид, тъй като в контакт с мазнините, той може да образува сапунена пяна и запушването да стане по-голямо. 

Съвети за ефективна употреба

Всички препарати за отпушване на канали са предназначени за почистване на канализацията и разграждане на мазнини от уреди и оборудване и за разграждане на биологични отпадъци в септични ями. 

Преди да използвате продукт за отпушване на канали, почистете сифона. Развийте го и отстранете отпадъците. 

Опитайте да прочистите тръбите: 

  • чрез вакуум - за целта ще ви е нужна ръчна вакуумна помпа;
  • чрез метална спирала или телена четка – достигнете до преградата и я отстранете. 

След това изберете професионален препарат и го дозирайте и приложете според инструкциите на производителя. 

Защо да закупите професионален препарат за отпушване на канализация от нас?

Ние от NewFresh.org предлагаме само изпитани продукти за проблемите в дома и градината. Всички продукти за отпушване на канали, които ще намерите при нас, са тествани преди да бъдат пуснати в продажба, като така гарантираме ефективността и бързото им действие. Професионалните средства имат сертификати, които свидетелстват за високото им качество и отговарят на изискванията за употреба в хотели, ресторанти и обществени сгради. От онлайн магазина ни можете да поръчате с бърза доставка до всяка точка на страната.