Пречистване на въздух

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Пречистване на въздух - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 2-3 кг. с дървена основа на най-добра цена
Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 2-3 кг. с дървена основа
Засилва имунитета, пречиства въздуха, благотворно въздействие върху настроението, концентрацията и с...
Цена:
27,90 лв
Пречистване на въздух - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 4-6 кг. с дървена основа на най-добра цена
Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 4-6 кг. с дървена основа
Засилва имунитета, дезинфекцира въздуха, отстранява прах, цигарения дим и други замърсители....
Цена:
39,90 лв
Пречистване на въздух - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 6-9 кг. с дървена основа на най-добра цена
Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 6-9 кг. с дървена основа
Почиства и освежава въздуха, отстраняват неприятните часитици прах, цигарения дим и всякакви други з...
Цена:
54,90 лв
Промоция Пречистване на въздух - Yzora - Озон стерилизатор - презареждаем преносим пречиствател на въздух на най-добра цена
Yzora - Озон стерилизатор - презареждаем преносим пречиствател на въздух
Озонатор за пречистване на въздух. Само за няколко минути работа убива бактериите, премахва лошите ...
Цена:
99,90 лв 49,90 лв
Пречистване на въздух - Virkon S, Виркон ЕС - 10 кг, Широкоспектърен дезинфектант за повърхности, оборудване и въздух на най-добра цена
Virkon S, Виркон ЕС - 10 кг, Широкоспектърен дезинфектант за повърхности, оборудване и въздух
Цена:
419,00 лв
Пречистване на въздух - Крушка 25 W, Е14, нагревателна, за солна лампа на най-добра цена
Крушка 25 W, Е14, нагревателна, за солна лампа
Резервна крушка за 220/240V, 25W...
Цена:
3,00 лв
Пречистване на въздух - Крушка 15 W, Е14, нагревател, за солна лампа на най-добра цена
Крушка 15 W, Е14, нагревател, за солна лампа
Резервна крушка -220/240 V, 15W ...
Цена:
2,00 лв

Замърсяването в градовете води до опасни за човешкото здраве последици. Въпреки че пречистването на въздуха е сложен технологичен процес, днес е възможно да използвате освежители и пречиствателни системи за домашна употреба, които значително да подобрят качеството на въздуха в помещенията, които обитавате.  

Чист въздух - крепко здраве

Имало ли е дни, които да прекарате вкъщи, а да чувствате умора и замаяност, вместо да сте отпочинали и свежи? Затрудненото дишане, честите настинки, сълзенето на очите, кихането, главоболието са някои от сигналите, които тялото ви дава, че въздухът в дома ви е с понижено качество. За съжаление, много от проблемите със замърсената среда водят до алергични реакции при деца и възрастни. По тази причина поддържането на високо качество на въздуха, който дишаме е от първостепенно значение. 

Начини за пречистване 

В нашия онлайн магазин Ню Фреш предлагаме голям асортимент от продукти, чийто модерен дизайн ще се впише успешно във вашия интериор. Те не изискват специално свързване и пускане в експлоатация, тъй като работят като обикновени домакински уреди от електрическата мрежа. 

  1. Пречистване чрез озонатори 

Тези съвременни електронни устройства използват озон, който дезинфекцира и елиминира бактериите, микробите и лошите миризми. С помощта на апаратите прахът, полените и пушекът се отстраняват и значително се намалява вероятността от появата на алергии. В сравнение с филтрирането през въглеродните филтри на същинските пречистватели, процесът, заложен в озонаторите, осигурява по-голяма ефективност на почистване и по-кратко време за реакция. Машините с озон въздействат и на човешкото здраве – повишават енергията и намаляват чувството за умора и отпадналост. 
Озонаторите се използват както в медицински и промишлени институции, така и в апартаменти и къщи. 

      2. Пречистване чрез лампи с хималайска сол 

Тези модерни електрически тела са изработени от парчета хималайски солни кристали, разположени върху дървена основа. Те могат да бъдат красив елемент от интериора в дома ви и да се използват като естествен източник на мека светлина. Освен естетическа функция, солните лампи произвеждат отрицателни йони и така кристалите им привличат и абсорбират замърсените водни молекули, осигурявайки чистота на въздуха в помещенията.
Подобрението на качеството на въздуха и пречистването му отнемат от една до няколко седмици, но хималайските кристали доказано намаляват вредните вещества и осигуряват уют и комфорт. 

Как да изберете подходящия за вас уред за пречистване?

За да вземете най-доброто решение, трябва да съобразите вида на помещението, в което имате нужда от пречистване. Озонаторите, йонизаторите и солните лампи са подходящи въздухопречистватели за домове, офиси, килери, магазини и др., но ако имате нужда от съвременно решение за пречистване на въздуха в животинска ферма или медицински център, най-подходящи за вас са широкоспектърните препарати. 

Тези дезинфектанти се използват чрез помпи, които генерират ниско налягане. По този начин препаратът се разтваря в атмосферата под формата на мъгла от ситни водни капки. Предимството на този тип дезинфекция на помещенията може да се извършва и в присъствието на животни.  

Свържете се с наш консултант, за да получите повече информация за цените и качеството на различните марки апарати и продукти, предназначени за пречистване на въздуха. Поръчайте с бърза доставка до дома или офиса си и си осигурете спокойствие и здраве!