Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки, мравки и змии, за 1250 кв.м. GARDIGO

Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки, мравки и змии за 1250 кв.м. GARDIGO

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 70045-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 67,90 лв
Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки, мравки и змии, за 1250 кв.м. GARDIGO
 
Имате ли проблем с къртици? Или проблем с мравки? Проблем със Змии?

Устройството Gardigo прогонва подземни гризачи, мравки и змии чрез използване на кварцови честоти и вибрации..
Перфектната електроника в комбинация със слънчевата технология и висококачествена изработка са най-екологичната форма за прогонване на къртици, сляпо куче, полевки, мравки и змии.

Продуктът защитава вашите градини с кварцови трептения в честотния диапазон от 400 - 1000 Hz, който нарушава и дразни къртици, мравки, змии и други подземни животни.
Прецизно настроената електроника с мощни слънчеви модули осигурява последователна функция дори при условия на слаба осветеност.

Соларният електронен уред за борба срещу подземни гризачи Ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи, мравки и змии.
Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвени вибрации.
Соларният електронен уред за борба с подземни гризачи и пълзящи насекоми използва тази им чувствителност.
Той издава честотен звук и вибриращ звук с променящи се параметри през различни интервали от време.
Това дразни и плаши къртиците, сляпото куче, полевките, мравките и змиите и ги принуждава да напускат охраняваната территория.
 
Соларният електронен уред за борба срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица (Talpa Europa, L.) и Сляпо куче (Spalax Leucodon),Мравки и Змии.
Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми.
Соларният електронен уред за борба срещу подземни гризачи се захранва от соларна клетка през деня и акумулаторна батерия, която захранва уреда през тъмната част от денонощието.
Охранява площ от около 1250 кв. м. в зависимост от терена.
 
Режими на работа:
1. Натиснете 1 път - включвате звуковата честота
2. натиснете 2 пъти - включвате вибрационния мотор
3. натиснете 3 пъти - включвате звуковата честота + вибрационен мотор (работят едновременно)
4. натиснете 4 пъти - включвате звуковата честота + вибрационен мотор (редуват се)
5. Натиснете 5 пъти - изключете устройството
 ВАЖНО!
 
· Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет.
· За да получите максимален ефект от работата с уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.
· Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи.
 
Соларният електронен уред за борба срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни.
 
Технически характеристики:
Корпус: водоустойчив
Ефективна площ: приблизително 1250 м², в зависимост от терена, допълнителен вибрационен мотор
Честотен диапазон: 400 - 1000 Hz +/- 50 Hz
Интервал: 3 сек. Време за включване, 57 сек
Работа: Превключвател за включване / изключване
Захранване: 1.2 V NiMh батерия, 850 mA
Резервен напрежение: до 7 дни при слабо осветление
Размер: 380 x 80 x 80 мм
Гаранция: 24 месеца.

Внимание!

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – NEW FRESH НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВА

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – NEW FRESH СМЕ НАСРЕЩА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Прогонване на змии 1
Прогонване на змии - изберете нашите продукти

New fresh сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви, включително и имате нужда от прогонване на змии, и други продукти/услуги, свързани с борбата със змии, гущери, гекони и други влечуги. Всеки клиент на Ню Фреш получава персонална консултация, било то за необходимото му прогонване на змии, или друг продукт/услуга, а не точно прогонване на змии, и после без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ЗНАЧИМИ ДОСТАВИЧИ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

Ние сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в склада на Ню Фреш. Наши доставчици са компании като Gardigo - Германия, Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Екипът на New fresh се състои от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите. Ние винаги се стремим да предоставим персонална консултация, независимо дали става въпрос за прогонване на змии и други влечуги, или нещо, различно от прогонване на змии, защото Всеки клиент е важен за New fresh.

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – НАЙ-СИГУРНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

Когато говорим за прогонване на змии – прогонване на змии, което често е необходимо в борбата с наглите влечуги, ние от Ню Фреш имаме предвид както различните ни репеленти (препарати) за змии, така и нашия специален електронен уред против змии. Електронният ни уред е много ефикасен в необходимото Ви прогонване на змии – прогонване на змии, което ще Ви гарантира сигурност и спокойствие. Установено е, че змиите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Те приемат почвените вибрации като сигнал за опасност. Нашият електронен уред, насочен към прогонване на змии излъчва звукови вибрации с ниска честота, които създават непоносима за змиите среда. Тези вибрации, излъчени от въпросния уред за прогонване на змии, се разпространяват чрез почвата и ги принуждават да напуснат охраняваните площи като обикновено не се връщат повече.

Прогонване на змии 2
Прогонване на змии - купете сега!

Вибрациите от нашия уред, насочен към прогонване на змии се разпространяват в диаметър около 32 м. и покриват площ от 800 кв. м. Електронният ни уред за прогонване на змии е напълно безвреден за хора и домашни любимци.

Нашите репеленти (препарати) за змии също са сигурно решение, когато става въпрос за прогонване на змии. Ние разполагаме със специален репелент за змии – тоест, течен препарат (750 мл.) за защита от змии и гущери, за прогонване на змии. Уникалният ни репелент за змии със сигурност ще Ви отърве от наглите влечуги. Нашият репелент, изключително ефективен при прогонване на змии, е готова за употреба течност с натурални есенции от различни видове етерични масла. Имате ли нужда от прогонване на змии, гущери, влечуги, можете да се доверите на това решение.

Предлагаме и други разновидности на репелент за змии: препарат за змии на гранули, съдържащ специални ароматни есенции, които също са много ефикасни при прогонване на змии.

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ДРУГИ ЕФИКАСНИ РЕШЕНИЯ В БОРБАТА С ВЛЕЧУГИТЕ

Освен гореописаните способи за прогонване на змии, ние от New fresh предлагаме и други полезни продукти в битката с наглите влечуги като:

  • Комплект за прогонване на змии – подземен уред против змии за 1500 кв. м. + Rettil Raus спрей
  • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + Rettil Raus гранули
  • Rettil Raus спрей за прогонване на змии и други влечуги – 750 мл.
  • Rettil Raus гранули за прогонване на змии, гущери, гекони и други влечуги – 1000 мл.
  • Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери
  • Комплект против змии – подземен уред за 1500 кв. м. + течен препарат против змии
  • Друго

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УРЕДА НИ ПРОТИВ ЗМИИ

На вниманието на нашите клиенти, решили да се снабдят с уред за прогонване на змии: някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога.

Прогонване на змии 3
Прогонване на змии - изберете най-доброто на пазара!

​Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството (разбирайте въпросния уред за прогонване на змии) и да седне или легне пред него! Накрая обаче резултатът е един и същ: избягване или бързо преминаване през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ОЩЕ ОТ НАС

Можете по всяко време да разгледате на сайта ни всички наши налични продукти, включително и наличния ни решения за прогонване на змии – прогонване на змии, което Ви е така необходимо. Освен това, отново на нашия сайт, винаги можете да получите повече информация за доставката на избраните от Вас електронни продукти.

Ние от New fresh предлагаме и уникална партньорска програма. Партньорската ни програма е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани чрез връзки (линкове).

Не забравяйте и за промоциите ни – нищо чудно именно тук да намерите Вашето решение за прогонване на змии, което прогонване на змии да реши проблемите Ви. Прегледайте и нашия специализиран блог, от който можете да получите много интересна и полезна информация за борбата с вредителите.

ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Като една иновативна, постоянно развиваща се компания, ние от Ню Фреш поддържаме и постоянно актуализираме нашата фейсбук страница. Няма да се изненадаме, ако именно тук успеете да намерите точната мярка за прогонване на змии, от която имате нужда.

New fresh сме насреща в борбата с вредителите, включително и когато става въпрос за прогонване на змии.

Доверете ни се! Изберете някое от нашите решения за прогонване на змии - прогонване на змии, след което няма да имате повече проблеми!

Този уред има 24 месеца безплатна гаранция.
При повреда се свържете с нас.
Уредът няма 30 дневен тестов период.


ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – NEW FRESH СМЕ НАСРЕЩА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ЗНАЧИМИ ДОСТАВИЧИ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – НАЙ-СИГУРНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ДРУГИ ЕФИКАСНИ РЕШЕНИЯ В БОРБАТА С ВЛЕЧУГИТЕ
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – НЯКОИ ВАЖНИ ЗАБЕЛЕЖКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УРЕДА НИ ПРОТИВ ЗМИИ
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ – ОЩЕ ОТ НАС
ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ ОТ НЮ ФРЕШ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: