Звуков електронен апарат (Птицегон) за прогонване на вредни птици (Врабчета, Пчелояди, Врани, Свраки, Косове, Скорци) до 33.3 декара

Производител: Хонк Конг

Код на артикула: CP-393-10

Наличност: В наличност

Цена: 380,00 лв
Количество:

Мощен звуков електронен апарат за защита от вредни птици за площ до 33,3 дка. Птицегонът излъчва силни звукови сигнали, предназначени за стряскане и прогонване на врабчета, врани, свраки, пчелояди, косове, скорци и др., включително гълъби, гларуси и чайки от малки населени места и зеленчукови и овощни градини. Отблъсква и дребни хищници като гризачи. 

Птицегонът възпроизвежда сигнали на хищни птици като сокол, ястреб, също сигнали на подплашено ято, пернато в беда, както и гърмежи на пушка, звучни удари, които ефективно плашат и отблъскват нашествениците. 

Предимства на звуковия птицегон

  • Голяма площ на покритие, която се регулира от силата на звука. Колкото по-високо излъчват говорителите, толкова по-голям е обхватът на действие на апарата. За площи до 33 000 кв.м.
  • Избор на времеви интервал, в който птицегонът да работи, както и избор на звуците, които да възпроизведе – един или всички. Може да бъде настроен да не работи в тъмната част от денонощието, когато няма активност на нежелани птици.  
  • Предназначен е да работи при всякакви метеорологични условия, благодарение на качествените защити от вода, а работната температура е между -10 ° C- + 60 ° C . 
  • Възможност за монтаж практически навсякъде, тъй като птицегонът се захранва от акумулаторна батерия (с кабели за свързване към акумулатор включени в комплекта) или от електрическата мрежа (чрез адаптер 220 V, който се закупува отделно).  
  • Отлично качество и сила на възпроизвежданите звуци, както и възможност за избор и пренареждане на поредността на записите. Не позволява на пернатите вредители да привикнат към устройството. 
  • Птицегонът има LCD дисплей за управление, и два броя водоустойчиви говорителя, всеки с мощност 50W, 8 Ω, като силата на звука е 150 db. 

Как работи птицегонът?

Устройството използва естествените страхове на пернатите и стрес сигнали, които ефективно подплашват нашествениците от охранваната площ и ги карат да я напуснат незабавно. Този вид аларми са изключително ефикасни за защита от вредни птици и се използват по целия свят. Звуците влияят на условията за живот в средата, която вредителите обитават, правят я да изглежда негостоприемна и опасна, създават у тях напрежение и стрес и като следствие те отлитат и не се връщат повече. 

Какви звуци използва птицегонът?

Възпроизвежда последователно звуци на хищни птици като сокол и ястреб. Освен тях има записи на подплашено ято и птица в беда. Записите на гърмежи на пушка са най-ефективни при плашене на градски пернати обитатели като гълъби, чайки и гларуси, които обикновено не се притесняват от естествените си врагове и човешкото присъствие. Между отделните звуци има минути пауза. 

Как се настройва?

Ще получите устройството за защита от птици готово за употреба. При първоначалното пускане е необходимо да настроите часът на системата (тази настройка ще трябва да повторите и при липса на електричество и изключване на уреда). След като настроите часът, ще може да изберете в какъв интервал от време да работи апаратът. Може да го настроите, например, да работи от 9 до 17:00 ч всеки ден (или в часовете, в които  нежеланите вредители са активни в собствеността ви). 

Режими на работа 

Птицегонът има 2 работни режима – ALL или ONE. От тях избирате дали да възпроизвежда всички записани звуци за отблъскване на пернати, или само един от тях, който намирате за най-подходящ и ефективен. 

Как се монтира птицегонът за 33 декара?

Не се изискват никакви специални умения за монтиране на уреда срещу птици. Трябва да изберете подходящ висок обект в зоната, която желаете да защитите и да го разположите, закрепвайки го добре. 

За да захранвате уреда е нужен източник на 12 V напрежение – акумулатор на автомобил или да закупите адаптер 220 V за захранване в ел. мрежа. 

Кога се наблюдава ефектът от птицегона?

Действието на устройството се наблюдава за период от 7 до 14 дни като най-добре ефектът се отчита в намаляване на загубите в продукцията. Броят на засегнатите овощни дървета и зеленчукови насаждения в зони, охранявани от птицегон за 33 декара е значително по-малък от този на насаждения в неохранявани площи. 
Имайте предвид, че някои животни и птици по природа чуват трудно. Уредът не действа на глухи птици. 

Защо да купите птицегон за 33 декара от Ню Фреш?

Тъй като сме сигурни в ефикасността на своите продукти Ви предлагаме т.нар безплатен тестов период. Само ние Ви предлагаме 100% гаранция за връщане на парите! Имате право да закупите и използвате уреда в рамките на 21 дни, ако след този период не сте удовлетворени от работата му, свържете се с нас и ще организираме връщането. Необходимо е да запазите и да ни изпратите и оригинален документ за закупуването му (разписка/ касов бон) и гаранционната карта, с която апаратът е доставен. 

След получаване на птицегона в срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП ще Ви върнем парите по банков път, офис на Еконт или каса на EasyPay.

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: