Зорвек™ Винабел™ фунгицид за контрол на мана по лозята - 5 гр.

Производител: Испания

Код на артикула: 1051-915

Наличност: В наличност

Цена: 4,20 лв
Количество:

Зорвек™ Винабел™ Фунгицид за контрол на мана по лозята

Зорвек™ Винабел™ съдържа активното вещество Зорвек™, което е първото такова от нов клас фунгициди с несравним ефект срещу обикновени мани, причинени от клас патогени Оomycetes. 
Винабел™ е фунгицидна комбинация с комбинирано системно и локално-системно действие, даваща сигурен, надежден и дълготраен контрол на мана по лозята дори при най-висок фон на зараза. 
Винабел™ има напълно ново биохимично действие срещу маната по лозя и няма кръстосана резистентност със съществуващи фунгициди.

Нов фунгицид с ново активно вещество и нов механизъм на действие

Винабел™ е фунгицидна комбинация с комбинирано системно и локално-системно действие, даваща сигурен, надежден и дълготраен контрол на мана по лозята дори при най-висок фон на зараза. 
Винабел™ има напълно ново биохимично действие срещу маната по лозя и няма кръстосана резистентност със съществуващи фунгициди. 
Винабел™ действа в няколко фази от жизнения цикъл на патогена и по този начин е по-ефикасен от други продукти, както в борбата срещу маната, така и в продължителността на защитата.

Пълна защита на лозята през най-критичния период на развитие

Зорвек™ Винабел™ е регистриран за употреба при винени и десертни сортове лозя. 
Зорвек™ Винабел™ контролира мана (Plasmopara viticola) по лозята чрез контактно, предпазно, системно, локално-системно, лечебно и антиспорулантно действие

Много бързо абсорбиране на фунгицида до 20 мин. след третиране

Зорвек™ Винабел™ се абсорбира бързо върху и във восъчния слой, както и във вътрешността (паренхимната тъкан) и не се отмива 20 минути след третиране. 
Това помага на фермерите да не извършват повторно третиране, ако има дъжд след повече от 20 минути.

Изключително представяне в сравнение с конкурентите в областта
Зорвек™ Винабел™ осигурява изключителна защита на листната маса и новия прираст за по-добро развитие и здравословно състояние на лозята, което води до по-рентабилно производство. 
Винабел™ елиминира развитието на болестта, което спомага за получаване на качествена продукция.

Култури: Грозде (Vitis spp.)

Активна съставка: Zorvec™ active
Дози: 50 мл/дка

5мл. от препарата се разтварят в 5л. вода
Режим на действие: Инхибитор на оксистерол свързващите протеини в патогена
Смесимост: 30-100 л/дка

Момент на приложение
Вегетационно от BBCH 15 (5-те листа са отворени) до 79 (повечето от зърната се събират, гроздът се затваря). 
Прилагайте превантивно, преди първи видими симптоми на болестта, при интервал между приложенията 15 дни.

Формулации: Суспо-емулсия (СЕ)

Опаковка: 5 мл

Одобрена употреба: За контрол на мана (Plasmopara viticola) по лозята

Допълнителна информация: Максимален брой приложения на сезон са 2-3 третирания във фаза BBCH (15 – 79)

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: