Защитен комплект за ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО - 4 бр. Макси за ръце, 1 бр. Скруб Ал дезинфектант за ръце, 1 бр. Уни Ес и 1 бр. Идо спрей за повърхности на алкохолна основа

Дезинфектанти за ръце и Дезинфектанти за повърхности на алкохолна основа

Производител: България

Код на артикула: 2550-10

Наличност: В наличност

Цена: 50,52 лв
Количество:

Защитете дома и семейството си с комплект СЕМЕЙСТВО

(Дезинфекциращи продукти на алкохолна основа)

 

Количествата са ограничени.

В момента е в наличност.

Изпращаме с опция преглед преди плащане.

БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България.

Личната хигиена е от изключително значение в условия на завишен риск от вирусни и бактериални инфекции.

Комплектът е създаден за да улесни всяко домакинство в ежедневните грижи за почистване и дезинфекциране на дома и защита от опасни за здравето вируси, плесени и бактерии. 

Той включва: висококачествени дезинфектанти, с разрешително за пускане на пазара от Министерство на здравеопазването на България в практична опаковка, за да бъдат навсякъде с Вас.

Тези продукти  изцяло покриват нуждите от дезинфекция в бита.

 

УНИ ЕС (HMI® UNI S) 1 kg. - Течен дезинфекциращ и почистващ концентрат с бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие. За дезинфекция и почистване на различни видове миещи се повърхности. Разходната норма според действието, което търсите се разрежда с вода в съотношение 1 към 100 до 1 към  400.  За да дезинфекцирате и защитите дома си от вируса в момента е необходимо да разтворите 5 мл. от концентрата в 1 литър вода, т.е. ще можете да направите 200 л работен разтвор за 4000 кв.м. обработена площ с цялата опаковка.

 

СКРУБ АЛ ХМИ (HMI SCRUB AL) - 750 мл. Антисептик с удължено действие ( до 6 часа под ръкавиците), съдържащ специални щадящи кожата емолиенти. 

Ще можете да ползвате сертифициран дезинфектант  на алкохолна основа, съдържащ 72% етанол за хигиенна дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие и приятен аромат. Разходната норма е 4 мл. от дезинфектанта се втриват около 30 секунди в кожата на ръцете за пълна дезинфекция.  1 опаковка съдържа 187 дози.

 

HMI Идо Спрей 750 ml-  72% етанол, за почистване и бърза дезинфекция на малки по площ, труднодостъпни повърхности, медицинско оборудване и апаратура, предмети и прибори. Например телефони, мишки, клавиатури, техника, дръжки на врати и прозорци, обувки, автомобила, бърза дезинфекция на инструменти. Пълно виросовидно действие отговарящо на изистванията за върлуващия в момента Корона Вирус (включително вирусите HAV, HBV, HCV, HIV, Influenza Virus, Herpesvirus, Rotavirus, Enterovirus, Papillomavrus, Polyomavirus). Не оставя следи по третираните повърхности. Не се налага изплакване след обработка.

 

Maхi Protect Hand gel 50 ml. – Удобна и практична опаковка за ежедневна употреба и носене в джоба или чантата. Дезинфекциращ, предпазващ, почистващ и освежаващ гел за ръце, без необходимост от последващо измиване. Освежава кожата и оставя фин микрофилм, който я защитава от вредното въздействие на околната среда и осигурява лесно отмиване на попадналите замърсители.  При нормална употреба комплектът може да покрие нуждата Ви от дезинфектанти за целия грипен сезон. След като изразходите Мaxi protect 50 мл. бързо и лесно можете да презаредите флакона със Скруб Ал.

Съдържание:
1 бр. Уни Ес 1 кг,
1 бр. Скруб Ал 750 мл,
1 бр. Идо Спрей 750 мл,
4 бр. Maхi Protect Hand gel 50 мл.

Нашият комплект осигурява цялостна защита на дома и здравето Ви, на специална намалена цена.

Количествата са ограничени.

В момента е в наличност!

Изпращаме с опция преглед преди плащане.

БЕЗПЛАТНА доставката до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България.

Поръчка можете да направите на телефон 0896660843 или през сайта ни тук.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: