Машинки за връзване на лозе и домати

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Машинки за връзване на лозе и домати - Лента за клещи за връзване 30м /10 бр. комплект/ на зеленчуци, лозя, домати, цветя и други растения на най-добра цена
Лента за клещи за връзване 30м /10 бр. комплект/ на зеленчуци, лозя, домати, цветя и други растения
Цена:
7,98 лв
Машинки за връзване на лозе и домати - Клещи за връзване (за ленти) на зеленчуци, лозя, цветя и растения на най-добра цена
Клещи за връзване (за ленти) на зеленчуци, лозя, цветя и растения
Цена:
35,59 лв
Машинки за връзване на лозе и домати - Комплект Клещи (за връзване на лозя, домати), ленти, резервно ножче и телчета на най-добра цена
Комплект Клещи (за връзване на лозя, домати), ленти, резервно ножче и телчета
Цена:
49,82 лв
Машинки за връзване на лозе и домати - Резервно ножче за Клещи за връзване на най-добра цена
Резервно ножче за Клещи за връзване
Цена:
3,00 лв
Машинки за връзване на лозе и домати - Телчета за Клещи за връзване 10 000 бр. на най-добра цена
Телчета за Клещи за връзване 10 000 бр.
Цена:
3,25 лв

Връзването на храсти в градината или в оранжерията е рутинна и дълга, но задължителна работа за градинаря. При голяма площ от насаждения това отнема много време. Ето защо машинките за връзване на лозя са предпочитан избор за оптимизиране на работния процес. 

Кой е най-лесният начин за връзване на лозе?

В  онлайн магазина ни Ню Фреш ще намерите специални градинарски машинки, които са предназначен за фиксиране на лози, клони, издънки на зеленчуци и цветни растения към опора, пергола. 
Това е модерен инструмент, наподобяващ ножици, с който бързо завързвате растения към опора. Използва се при обработка на лозя, овощни градини и оранжерии. С инструмента лесно се връзват грозде, малини, къпини, домати, краставици и други растения и цветя. Преди, за да се фиксира лоза или стъбло на растение, беше необходимо това да се извърши с две ръце, което правеше процеса бавен, труден и измориителен.
Машинката ви позволява сигурно, бързо и лесно да фиксирате стъблото във всяка позиция, без да го прищипвате. Увеличава скоростта на работа няколко пъти.

Уреди, които ще ви спестят време при връзването на лозе

За да обработите без усилия асмата или лозето, са ви необходими само: вързачка, лента и телчета. Благодарение на скоростта на работа, ще прихванете стъблото на растението върху опората за отрицателно време. Специалната полимерна лента и телчетата, които са неразделна част от машинката, сигурно прохващат лозата, без да я нараняват. 

За да завържете лозница или храст, трябва да изпълните следните стъпки:

 • Напълнете инструмента с телчета и лента;
 • Прекарайте лентата през края на телбода;
 • Свържете върха на лентата с "куката";
 • Увийте стъблото и опората с лента и натиснете градинския телбод. 

Този метод е особено подходящ и за оранжерии, където градинарите работят в ограничено пространство. След като се научите да използвате машинката, завързването на един храст ще отнеме няколко секунди. 

Евтини и удобни връзвачки

Най-стандартният инструмент клещи за връзване, заедно с консумативите ще откриете на изгодна цена в сайта, но той напълно ще задоволи нуждите на малките и средни градинари. Тези машинки за обработка на лозя и градини са с високо качество и имат по-добра устойчивост на износване по време на интензивна ежедневна работа.
Предимствата им са много: 

 • сигурно фиксират лозата;
 • инструментът се държи с една ръка;
 • спестяват време и опростяват процеса;
 • леки и издръжливи са, на добри цени;
 • скоростта на една операция на връзване е не повече от една секунда;
 • частите са защитени от корозия;
 • смяната на консумативи не отнема много време. 

За да закупите машинка за връзване на лозе и други растения, можете лесно да поръчате онлайн или по телефона от Ню Фреш. Предлагаме продукти от доказани марки, а доставката се извършва до всички краища на страната.