Системи за охлаждане с водна мъгла

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Системи за охлаждане с водна мъгла - Система за мъглуване 10 метра с 10 дюзи на най-добра цена

Система за мъглуване 10 метра с 10 дюзи

Цена:
22,96 лв

Напоителните системи с високо налягане за охлаждане с водна мъгла на открити пространства са предпочитано средство за  тераси, веранди, беседки в частни домове, както и на градини при кафенета, ресторанти, хотели през горещите летни месеци. Тези хитроумни съоръжения намаляват температурата с 10-15 пъти и охлаждат въздуха, което създава много по-комфортни условия за престой в откритите пространства през цялото лято. 

Принципът на действие на системите за мъглуване 

Уредът представлява дълъг маркуч с дюзи, който се свързва към източник на вода. Въздушното мъглуване работи на принципа на "моментално изпаряване". Помпата изпомпва вода от чешмата под високо налягане в тръбите, която излиза през отворите на дюзите с диаметър 0,10-0,15 мм под формата на воден прах с размер на капчиците 10-15 микрона. Такава водна мъгла се изпарява почти моментално в топъл, сух въздух, намалявайки температурата на околната среда бързо и ефективно. Степента на хлад зависи от температурата на околния въздух и нивото на относителна влажност. Например, при температура на въздуха 32 пъти и относителна влажност 50%, въздухът може да бъде охладен до 24 пъти, а при температура 32 пъти и влажност 15% - улично охлаждане до 16 пъти. 

Предимства на системите: 

Точното поставяне на дюзите осигурява оптимално охлаждане;
Водата под формата на мъгла се изпарява моментално, без да оставя мокри следи върху мебелите и дрехите на хората;
Основното оборудване не заема много място и е лесно да се скрие от посетителите на лятната градина, гостите на двора ви и няма да наруши прекрасния външен вид, който сте създали;
Лесна поддръжка, по-малко износване на части и ниски цени при смяна, които можете да намерите в онлайн магазин Ню Фреш;
След края на топлия сезон устройството за мъглуване се разглобява и складира лесно, благодарение на малкия му обем.

Монтаж на системите за охлаждане с водна мъгла

Монтажът на системите за мъглуване от NewFresh.org е лесен, бърз и не изисква никаква специална подготовка. Всичко, което трябва да направите е да разопаковате своето устройство с водна мъгла и да разпределите дюзите. Може да избирате къде и колко близо една до друга да поставите аксесоарите, така че да водните капчици да излизат само от определен участък от маркуча. Изберете подходящо място за монтиране на устройството за мъглуване и го свържете към водоизточник. За да работи е необходимо само да бъде скачено към чешма, не е нужно електрическо захранване.

Къде най-често се поставят системите за охлаждане?

Благодарение на своя почти незабележим дизайн, устройствата с водна мъгла са предпочитано средство за охлаждане на градини при кафенета, барове и ресторанти, хотели. В частните домове се използват на веранди и тераси, под навеси, в летни кухни и монтирани при овощни градини и асми.
Тъй като монтажът се извършва изключително лесно, системите с водна мъгла са чудесно решение при необходимост от охлаждане на събития на открито като сватби, кръщенета, тържества. Могат да бъдат поставени под големи чадъри и шатри, а също и в беседки и други градински навеси, предназначени за празненства и събиране на големи компании.

Потърсете консултантите от Ню Фреш на телефон 089660843, ако търсите допълнителна информация за цените или качеството на системите за мъгла. От сайта ни можете да поръчате с бърза доставка до всяка точка на страната.