WEATHERHUB OBSERVER Стартов комплект с термо-хигрометър и темп. кабелна сонда - 31.4013.02

Производител: TFA Dostmann - Германия

Код на артикула: 79-31.4013.02

Наличност: В наличност

Цена: 223,40 лв
Количество:

WEATHERHUB OBSERVER Стартов комплект с термо-хигрометър и темп. кабелна сонда - 31.4013.02

Използвайте уеб платформата WEATHERHUB "OBSERVER" за професионален мониторинг и документиране на температурата и влажността. Системата е идеално подходяща за професионални приложения.
Стартовият комплект включва професионален термо-хигро-предавател с особено прецизен сензор за измерване на околната температура и влажност. Напр. в складове или дневни, оранжерии, сървъри и други помещения или на открито.
Безжичният сензор изпраща измерените стойности директно към сървър, чрез шлюзния модул, който се свързва към рутера и Интернет. Там всички данни са на разположение поне 90 дни. Чрез платформата на WEATHERHUB "OBSERVER" www.wh-observer.de измерените стойности могат да бъдат извиквани по всяко време и по целия свят, чрез компютър, таблет или смартфон и могат да се използват множество допълнителни функции.
Стойностите се показват, като ясна диаграма, която може да бъде настроена на конкретни времеви интервали (ден, седмица или месец). Данните могат да бъдат експортирани графично като PDF или като CSV файл в текстов формат. Експортните файлове могат да бъдат изпращани по електронна поща.
Платформата е безплатна и не изисква допълнителни такси за ползване или разходи за абонамент. Към системата могат да бъдат свързани до 50 предавателя.
Функции:
Комплект стартер за използване на мрежовата система за наблюдение на WEATHERHUB OBSERVER, се състои от предавател за температура и влажност, с включена температурна кабелна сонда Арт.№30.3302.02, шлюз, захранващ адаптер и LAN кабел.
Кабелен сензор с голям обхват на измерване до 110 ° C, висока точност, предаване на данни на всеки 3,5 минути
Кабелният температурен сензор може да се изключва, при вкл. работи едновременно с сензорите на датчика.
Дължина на кабелната сонда- 1,5м
За професионален мониторинг на температурата и влажността на мястото на предавателя.
Данните за измерване ще се изпращат през шлюза и интернет директно до сървър
Лесна инсталация и работа. 
 

Показване на записаните данни като ясна диаграма, приспособима към фиксирани времеви интервали - ден, седмица или месец
Наличност на данните на сървъра за мин. 90 дни
Експорт на данни като PDF (графично) или като CSV файл (текстов файл)
Възможна автоматизация на мониторинга, експортиране на данните по електронна поща Обширни възможности за настройка на сигнали (чрез електронна поща)
Платформата WEATHERHUB OBSERVER е безплатна и не изисква допълнителни разходи или абонаментна такса, разходите ще възникнат само за необходимия хардуер и, ако е необходимо, за интернет връзка
Може да се използва с Windows, Apple и Linux-компютри или с Android, iOS и Windows Phone
Възможно използване в световен мащаб (необходима интернет връзка)
Езикова настройка на немски или английски език

 

Спецификация:
 

Код на производител: 31.4013.02
Доставка: Безплатна!!!
Корпус: пластмаса
Цвят: бял
Монтаж: стенен или настолен
Размери: 40 (44) x 28 (32) x 104 мм
Тегло: Шлюз 53 g, комплект 516 g кг
Захранване: чрез адаптор, включен
Външен датчик: Да 30.3312.02
- отчитане на външния датчик: Да
- дисплей на външния датчик: Да
- радио честота на датчика: 868 MHz
- обхват на приемане : 200 м
- температурен обхват на външния датчик: -40… + 60 ° C (-40… + 140 ° F), кабел: -50 ... + 110 ° °C
- обхват на хидрометъра на външния датчик: 1...99 %
- влагозащитен: Да
- брой външни датчици в комплекта: 1 бр.
- максимален брой външни датчици: 50 бр.
- захранване на датчика: 2 x AA 1,5 V не са включени
Гаранция: 12 месеца
EAN код: 4009816031273
 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: