АРОМАТИЗАНТ „АНТИ КЪРТ” - 100 мл - ЗА ОТБЛЪСКВАНЕ НА СЛЯПО КУЧЕ, КЪРТИЦИ И ДРУГИ ГРИЗАЧИ

Ароматизантът "Анти кърт" е за отблъскване и прогонване на сляпо куче, къртици и други подземни гризачи.

Производител: България

Код на артикула: 5074-908

Наличност: Изчерпан

Цена: 11,90 лв

АРОМАТИЗАНТ „АНТИ КЪРТ”  Е ПРЕДНАГНАЧЕН ЗА БЕЗОПАСНО ОТБЛЪСКВАНЕ НА СЛЯПО КУЧЕ, КЪРТИЦА И ДРУГИ ГРИЗАЧИ ОТ ТЯХНОТО СЕМЕЙСТВО!

 Формулата на този продукт е създадена през 1991 година в лабораторията на  Д-р Малбон от Стафордшир – Англия и е базирана основно на комбинация от натурални есенции и ароматични композиции за хранителната индустрия, въздействащи върху обонянието на конкретна група от семейство животни.

Предназначен е да прогонва къртиците и слепите кучета от култивираните зелени площи и градини без да ги убива. Миризмата на този Ароматизант създава неприятни усещания в тези животни и те започват да избягват третирания вече участък.

Продуктът не убива, а прогонва къртиците и слепите кучета от тревни площи и градини. Не е вреден за хората, околната среда, растенията и домашните животни.

Съставки: Натурални есенции и Ароматизанти разтворени в Масло от рициново семе и Денатуриран Етилов Алкохол. Алкохолно Съдържание- под 20%. 

Начин на употреба и дозировка: Опаковката от 100 мл е достатъчна за третиране на площ от 100 кв.метра. Внимателно отстранете част от изровената земя около дупките, за да откриете отворите на каналите, намиращи се на третираната площ. Равномерно разпределете и излейте съдържанието на една опаковка за всички видими на повърхността дупки. Излейте след това по около 1 литър топла вода във всяка една от тях. Зарийте и утъпкайте добре с крак всички третирани вече дупки на повърхността на тунелите.

Продължителност на действието: Едно третиране покрива един месец. Честото напояване и дъжд  намаляват периода на действието на ароматизанта и трябва да се повтори третирането.

Внимание !

 - Не използвайте продукта за други цели извън предназначението му.

- Съхранявайте продукта на сухо, хладно и проветриво място без достъп на пряка слънчева светлина в плътно затворена опаковка.

- Дръжте опаковката далече от деца и домашни животни.

- Не съхранявайте заедно с хранителни продукти.

- Концентриран продукт – да не се консумира от хора.

- След използване изхвърлете опаковката в контейнера за битови отпадаци и измийте добре ръцете си.

Преди употреба прочетете внимателно инструкциите!

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: