HMI® UNI S 10 кг. Концентрат за подове, плотове, стени в болници, детски градини, училища, хотели и административни сгради. 1:100-400

Производител: HMI - България

Код на артикула: 100023-955

Наличност: В наличност

Цена: 107,64 лв
Количество:

УНИ ЕС (HMI® UNI S) е дезинфектант концентрат от 10 кг, в течна форма, който почиства, дезинфекцира, и е с бактерицидно, вирусоцидно и фунгицидно действие.

Вид и състав на концентрата

Дезинфектантът Уни Ес е с активно вещество от четвъртични амониеви съединения, в съотношение около 10-12 гр на 100 гр препарат и кокосов диетаноламид. Не съдържа алдехид. Сертифициран е по НАССР, което е доказателство, че не нанася вреди за организма. Специалната формула без алдехиди го прави подходящ за използване върху всички видове предмети, които може да измиете.

Разфасовката, в която се предлага в New Fresh е 10 килограма. Може да закупите също разфасовки от 1 кг, 5, кг и 20 кг.

Концентратът действа вирусоцидно, фунгицидно (и дрождецидно), бактерицидно и микро бактерицидно (и туберкулоцидно) и е ефикасен срещу болести като с него може да се почиства дори болнично оборудване.

Къде се ползва Уни Ес?

Използва се за почистване на различни по вид повърхности, включително подове и стени, плотове, болнични стаи и сгради, хотели, коридори, кабинети, общи помещения на сгради, чакални, и други. Много широко е разпространен при дезинфекция и миене на лечебни помещения, включително болници за деца и отделения хора с алергии. Неонатологични, операционни зали, реанимация и много други отделения, които са рискови. Препаратът убива бактериите, вирусите и заразите. Детските ясли, градини и училища също спокойно могат да се почистват с концентрата, защото е безвреден, както и помещения за обществено хранене.

Област на прилагане на концентрат Уни Ес

Този течен препарат е подходящ за дезинфекциране. Той едновременно с това почиства помещенията и няма да се налага да използвате отделен продукт за това. Много използван в лечебни учреждения, както и на места, на които се изисква постоянна чистота и дезинфекция. В хранително-вкусовата промишленост и фармация също е на челни позиции по използване. 
Концентрат Уни Ес притежава приятен мирис и едновременно с това има отлични почистващи функции и свойства. Може да бъде използван за професионална употреба, защото е достатъчно силен, но е и подходящ за масова дезинфекция и приложение, защото е безвреден.

Спектър на действие на Уни Ес

  • Пълно вирусоцидно
  • Бактерицидно (вкл. MRSA)
  • Мико Бактерицидно (вкл. Туберкулоцидно)
  • Фунгицидно (вкл. дрождецидно)

Начин на употреба на концентрата

От този биоцид се правят работни разтвори. Температурата на водата трябв ада бъде около 20 градуса, за да се разтвори препарата добре и да има всички полезни действия. Трябва да се спазват всички изисквания за правене на този разтвор – минималните и максимални дози при различните нужди.

 

Концентрация

Експозиция

Спектър на действие:

0,1%

(10 мл / 10 л вода)

30 минути

Бактерицидно

0,25 % 

(25 мл / 10 л вода)

20 минути

Бактерицидно (MRSA)

0,5% 

(50 мл / 10 л вода)

 

30 минути

 

Бактерицидно (MRSA)+

Фунгицидно (включително дрождецидно)

1,0 %

(100 мл / 10 л вода)

 

15 минути

 

Бактерицидно (MRSA)+

Фунгицидно (включително дрождецидно)

0,5 %

(50 мл / 10 л вода)

 

60 минути

 

Бактерицидно (MRSA), фунгицидно (включително дрождецидно), микро бактерицидно (вкл. туберкулоцидно), вирусоцидно

1,00% 

(100 мл / 10 л  вода)

30 минути

Бактерицидно (MRSA), фунгицидно (включително дрождецидно), микро бактерицидно (вкл. туберкулоцидно), вирусоцидно

Начини на приложение на Уни Ес

Уни Ес разтворът се прилага на нужните места чрез напръскване, натриване или накисване в работния разтвор. Всички предмети, които се изтрили трябва да останат влажни, докато изтече времето на въздействие на препарата. Това означава, че може да се наложи да правите нови нанасяния. Спазвайте стриктно разписанията, за да постигнете перфектен резултат. Повърхностите, които сте почистили с Уни Ес, но влизат в контакт с храна или с напитки трябва обилно да бъдат изплакнати с вода след като сте направили дезинфекцията.

Практически съвети за дезинфекция с концентрат Уни Ес

Изискванията са различни в зависимост с повърхностите, които третирате. Безопасността за употреба са еднакви за всякакъв вид дезинфекция.
Погрижете се да защитите ръцете и очите си, когато правите дезинфекцията и почиствате. Продуктите са агресивни, когато попаднат на лигавицата или на нежните места по кожата. Може да имат неблагоприятно влияние.
При третиране на повърхностите най-добре изведете от стаята децата или домашните любимци, защото колкото и безвреден да е продуктът, най-добре е да се приложи на празна стая. Първо започнете от ъглите, винаги там има нужда от най-добро почистване. След това с хоризонталните и вертикалните повърхности и оставете подовете за накрая. Не пренебрегвайте и домашния текстил – той също има нужда от дезинфекциране. Дребните лични аксесоари, които притежавате също от време навреме имат нужда да се почистват. 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: