Ултразвуков електронен апарат Raus Dual против МИШКИ, ПЛЪХОВЕ и СЪСЕЛИ, за 400 кв. м.

Ултразвуковият уред Raus Dual ефективно прогонва мишки, плъхове и съсели. Предпазва надеждно помещенията, в който е поставен от бъдещи нашествия.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: REP60-10

Наличност: В наличност

Цена: 65,00 лв
Количество:

Ултразвуков електронен апарат Raus Dual против мишки, плъхове и съсели, за 400 кв.м. - за едно помещение.

Благодарение на модулираната емисия на ултразвук, чиято честота непрекъснато се променя, RODENT RAUS DUAL предизвиква смущения в слуховия апарат на мишките и плъховете, като в резултат ги прогонва от зоната, покрита от устройството. Променящите се честоти не позволяват на гризачите да привикнат към ултразвука, излъчван от RODENT RAUS DUAL. Този апарат не заменя традиционните средства за защита, намиращи се на пазара и предназначени да унищожават гризачите, обаче той предлага идеалното решение, когато Вие не желаете, или нямате възможност да използвате токсични вещества. Функцията, изпълнявана от RODENT RAUS DUAL, е просто да държи гризачите на разстояние от обхванатата зона, правейки я извънредно неприятна за тях. Устройството може да бъде използвано навсякъде, включително в затворени помещения, тъй като то не съдържа химикали или опасни вещества. В резултат то е идеално за домове, мазета, офиси, гаражи, тавански помещения, складове за хранителни стоки и т.н. Ултразвукът излъчван от апарата е доста мощен, извън обхвата възприеман от хора, кучета, котки и птици. Устройството не смущава телевизионния сигнал, радиото, аларми, пейсмейкъри и друго подобно оборудване. Апаратът покрива площ от около 400 квадратни метра; наличието на препятствия или звукопоглъщащи материали може да намали неговата ефикасност. При няколко помещения или затворени площи се препоръчва използването на повече от едно устройство, тъй като мишките или плъховете могат да намерят временно убежище в помещение, което не е защитено от устройството. Препоръчва се на гризачите да се осигури път за бягство от обработваната зона. За най-добър резултат дръжте RODENT RAUS DUAL включен 24 часа в денонощие. Консумацията на електроенергия е незначителна (2 W). Пазете това ръководство на сигурно място за надлежна употреба и бъдещи справки.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА RODENT RAUS DUAL (АРТИКУЛ REP60 / AN-A319)
Консумирана мощност: 2 W
Електрозахранване:  230 V / 50 Hz / 55 mA 
Изходяща мощност адаптер 9 V DC – 200 mA
Честота на ултразвука: от 30000 Hz до 65000 Hz, постоянно променяща се
Обхваната площ: приблизително 400 кв. метра
 

Внимание!

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. В извънредни случаи, обаче, той може да продължи до 3 месеца.

 

Вносител: НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843
www.newfresh.org

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: