Комбинирано устройство PestClear 3 в 1 за защита от кучета (кучегон), трениране на кучета

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: 7000-10

Наличност: В наличност

Цена: 43,90 лв
Количество:
 
Комбинирано устройство за защита от кучета (кучегон)  / трениране на кучета / с LED фенерче PestClear модел (PR7000A) PestClear
 
Това е  комбинирано устройство за кучета. То използва ултразвук, за да привлече вниманието на кучето и да промени неговото поведение. Има две настройки на звука. При настройката AUDIBLE (ЧУВАЕМА, ДОЛОВИМА ЗА СЛУХА) се произвежда звук, който може да бъде чут както от хората, така и от кучетата. Това е предпочитаният тип звук, когато тренирате Вашето собствено куче. При втората настройка, обозначена като ULTRASONIC (УЛТРАЗВУКОВА), се произвежда високочестотен звук, който може да бъде чут от кучетата, но е недоловим за слуха на над 90 % от хората. Този звук се използва, когато Вие желаете да стреснете временно кучето, например ако някое куче Ви доближи заплашително. Изделието притежава също така ярка светодиодна (LED) лампа, управлявана от отделен ключ. Издаваните от изделието звуци са безвредни както за хората, така и за кучетата.
 
Схема на частите
 
Audible button Бутон AUDIBLE
Ultrasonic button Бутон ULTRASONIC
On/off switch Ключ включено/изключено
Super bright LED Супер ярък светодиод
Sound speaker Звуков сигнал
Battery compartment Отделение за батерията
Wrist strap Каишка за китката
 

 
Поставяне на батерията
 
Свалете капака, за да поставите една батерия 9V (батерията не е включена в доставката). Поставете капака обратно на място.
 
Използване на LED фенерче
 
Фенерчето се управлява от ключа отстрани на изделието. Не забравяйте да изключите фенерче, когато сте приключили с нея. Ако светлината изглежда мъждива, сменете батерията. Изхвърлете батерията в съответствие с местните разпоредби.
 
Използване на изделието за отблъскване на кучета
 
Звукът има ефективен обхват 5 метра. Насочете отблъскващото устройство право към кучето и натиснете бутона ULTRASONIC в продължение на 3-5 секунди. Отдалечете се възможно най-бързо. Ако е необходимо, повторете действията в същата последователност. Имайте предвид, че поведението на животните не винаги е на 100 % предвидимо. Вие използвате това изделие напълно на Ваш собствен риск.
 
Използване на изделието като тренировъчно пособие
 
Доловимата за слуха настройка може да бъде използвана, за да подсили командите към Вашето куче. Например, ако желаете да възпрете Вашето куче от скачане върху мебелите, Вие „наказвате“ всеки път това поведение с натискане на бутона AUDIBLE в продължение на 3-5 секунди. Не приближавайте изделието твърде близо до кучето, правилното разстояние е около 2-3 метра, също така не използвайте звука по-дълго време, освен за кратък импулс от около 3-5 секунди. По този начин кучето ще се научи да свързва „лошото“ поведение със звука, както и да не свиква с такова поведение. Освен това, Вие би трябвало на награждавате кучето за правилно поведение.
 
Внимание
 
Не поставяйте изделието до ухото си, за да тествате ултразвуковия шум. Тествайте изделието, като използвате доловимата за слуха надстройка и/или LED лампата. Не разглобявайте изделието. Това ще направи Вашата гаранция недействителна и освен това Ви излага на контакт с оловния припой. Отстранете батерията, ако изделието няма да се използва продължително време, за да предотвратите повреда вследствие на изтичане на батерията. Това изделие не е играчка и трябва да се използва само по предназначение. То не е подходящо за деца.
 
Произведено Brighter Image Limited, Ирландия.

Гаранция: 24 месеца

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: