Електронен ултразвуков и електромагнитен уред за прогонване КОМАРИ за 200 кв.м. с LED светлина

Ултразвуковият и електромагнитен апарат Zanza Sonic е с доказан ефект в борбата с комарите. Устройството отблъсква комарите на голямо разстояние от помещенията, които охранява.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: ZAN05-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 47,90 лв

ZANZA SONIC е излъчвател на ултразвукови вълни, който благодарение на модулираното излъчване на ултразвукови и електромагнитни вълни причинява безпокойство у летящите и пълзящи насекоми, вследствие на което ги принуждава да напуснат защитената зона. ZANZA SONIC може да бъде използван във всяка домашна среда, тъй като не съдържа никакви химически вещества, така че е подходящ за дезинсекция на мазета, гаражи, домове, тавански помещения, складове за хранителни стоки, офиси и др. Уредът покрива площ до 200 квадратни метра. ZANZA SONIC е безвреден за хора и домашни любимци. В допълнение, той не влияе върху електрическото или електронното оборудване. Благодарение на обстоятелството, че е прозрачен, и на излъчваната LED светлина, уредът функционира също така като приятна и удобна нощна лампа, която се включва при залез слънце и се изключва при дневна светлина. ZANZA SONIC е дълготраен и потребява малко енергия, като е напълно безопасен за хора и домашни любимци, защото не използва химически/вредни вещества. На открити места, без препятствия или звукопоглъщащи материали, ZANZA SONIC е ефикасен на площ до 200 квадратни метра. В обзаведени помещения, или при наличието на препятствия (напр. мебели, завеси и т.н.), неговата ефективност се редуцира до 50 кв.м. За оптимално покритие се препоръчва използването на един уред във всяко помещение или закрита зона. Когато започнете да използвате уреда е нормално да отбележите повишена активност на насекоми, тъй като насекомите са силно обезпокоени от него. Скоро те ще напуснат зоната, покрита от действието на уреда.

УКАЗАНИЯ
1. Включете ZANZA SONIC в електрически контакт в помещението, или в зоната за дезинсекция.
2. След няколко секунди ще се включи LED показвайки, че уредът работи.
3. Оставете го в продължение на 24 часа, докато зоната бъде изчистена от насекоми; препоръчва се да оставите уреда включен, за да предотвратите бъдещо нахлуване.
4. Не разполагайте уреда зад завеси, мебели или друг инвентар, тъй като това ще снижи неговата ефикасност. Не го покривайте с никакъв предмет или лист.
Night time LED light - LED светлина за нощно време
Nightlight sensor - Сензор за нощна светлина
Operation LED - Функционална LED светлина
Ultrasounds - Ултразвук

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Апаратът не трябва да се използва от хора (в това число деца) с намалени физически, сетивни или умствени способности, или без опит и познания, освен ако те не са наглеждани, или се използва със съдействието на лице, отговарящо за тяхната безопасност, снабдено с инструкциите как да използва устройството. Децата трябва да бъдат наглеждани, за да се уверите, че те не си играят с апарата. Не използвайте устройството за цели, различни от неговото предназначение. Пазете го извън достъпа на деца. НЕ отваряйте и НЕ модифицирайте апарата. ZANZA SONICе предназначен изключително за приложение на закрито и във всички случаи трябва да бъде защитен от атмосферното влияние, както и от случаен контакт с вода. ZANZA SONIC е електроуред и следователно трябва да бъде използван с необходимите предпазни мерки. Не отваряйте и не разглобявайте уреда. Не манипулирайте с уреда, докато той е включен. Преди преместване или манипулация го изключете от контакта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НАZANZA SONIC (АРТИКУЛ ZAN05/ UP- 11G)

Консумирана мощност: 3 W (с вътрешна лампа изключена) - 5 W (с вътрешна лампа включена)
Електрозахранване (електрозахранващо устройство): 230 V/ 50 Hz

Честота на ултразвука: от 20000 Hz до 25000 Hz, постоянно променяща се.
Сила на ултразвука: 110 децибела

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: