Тест ленти за измерване на pH и Свободен хлор - 3 в 1 в басейни и СПА

Производител: България

Код на артикула: 082-914

Наличност: В наличност

Цена: 17,49 лв
Количество:

Тест ленти за измерване на pH и Свободен хлор и Обща Алкалност- 3 в 1 в басейни и СПА

Наред с пълната гама препарати за поддържане качеството на водата в един плувен басейн, Ви предлагаме и тези полезни и необходими тест ленти, с които контролът на състоянието на водата се извършва много бързо и лесно.
Тест лентичките „3 в 1” са предназначени за бързо и едновременно определяне съдържанието на количеството свободен хлор във водата в ppm, рН и обща алкалност в ppm.
Комплектът съдържа контейнер с 50 броя лентички за бързо, едновременно определяне на трите показателя във водата на вашия басейн. 
На всяка лентичка има три индикаторни полета. 
Измерването се извършва чрез потапяне на лентичката в изследваната вода за няколко секунди и сравняване на оцветяването на индикаторните полета с полетата на цветната скала намираща се върху контейнера. 
Стойностите на измерванията на нивата на свободния хлор и обща алкалност са в части на милион -ppm (mg/l), а на рН на водата - в единици рН.

Начин на използване:
1. Извадете 1 бр. лентичка от тестера. Натопете я във водата и я задръжте 3 секунди.
2. Извадете я и я изтръскайте от водата. Изчакайте 30 секунди.
3. Сравнете цвета на индикаторните полета на лентичката със скалите на контейнера и изберете най-доброто съвпадение.
На етикета е посочено кое поле за кой показател се отнася.
4. За улеснение на всяка от скалите е посочен оптималния диапазон на съответния показател.
5. При отклонение на който и да е показател от нормата пристъпете към съответната корекция – промяна на рН, увеличаване или намаляване съдържанието на свободен остатъчен хлор или обща алкалност, чрез прилагането на съответните препарати.
* За коригиране на pH използвайте: за увеличение POOL PH+ПЛЮС КОРЕКТОР, за намаляване на стойността на pH POOL PH-МИНУС КОРЕКТОР.
* За коригиране на количеството Свободен хлор във водата използвайте: САНИФОРТ - бърз хлор и САНИФОРТ 3 В 1 Комби бавен хлор.
За коригиране на количеството Обща алкалност: Идеалното ниво на Общата Алкалност (между 75 и 120 мг/л) може да се постигне чрез добавяне на Увеличител POOL PH+ПЛЮС КОРЕКТОР на Общата Алкалност, ако тя е под 75 мг/л и намаляване с POOL PH- МИНУС КОРЕКТОР, ако Oбщата Алкалност е над 120 мг/л. Тестът за Общата Алкалност трябва да се прави веднъж седмично или по-често при нужда. 

Измерван обхват:

Свободен хлор: 0, 0.5, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 мг/л (ppm).

pH: 6.8, 7.2, 7.4, 7.6, 8.0, 8.4.

Обща Алкалност: 0, 40, 80, 120, 180, 240.

Опаковка: пластмасова опаковка с 50 тест ленти за еднократна употреба.

Да се съхранява на сухо и тъмно място.

Пазете от деца.

Не изхвърляйте в контейнера за смет.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: