К-ОБИОЛ (BAYER) Препарат за житна гъгрица, брашнян бръмбар, зърнен бръмбар, бобова гъгрица, тютюневия (складов) молец, оризовия молец, молец по сушените плодове и житен молец - 20 мл

K-Оbiol® EC25 е течна формулация, предпазваща складираните продукти от появата на пълзящи вредители като например житна гъгрица, брашнян бръмбар, зърнен бръмбар, суринамски брашнояд, бобова гъгрица, както и летящи насекоми като тютюневия (складов) молец,

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: 505-905

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 5,30 лв

K-Оbiol® EC25 представлява модерна пиретроидна формулация, съдържаща делта- метрин, чиято ефективност е допълнително подсилена и устойчива за дълъг период от пиперонил бутоксид с цел предпазване на складирани зърнени и бобови култури от всички видове инсекти. Тази пиретроидна формулация е идеална алтернатива на органофосфорните формулации. При готовия продукт след завършване на производ- ствен цикъл – брашното или хляба, не се откриват остатъчни вещества над максимално допустимото ниво, тъй като делтаметринът не прониква надълбоко в зърната, а остава само по триците. При твърди продукти – грис и макаронени изделия, също не са открити остатъчни вещества от делтаметрин над максимално допустимото ниво. В пивоварната индустрия, в неферментиралата и ферментиралата бира не се натрупват остатъчни количества от делтаметрин над максимално допусимото ниво, поради което това активно вечество не влияе нито на качеството, нито на вкусовите свойства на бирата.
Складирана реколта невинаги е равнозначно на защитена реколта. Както растенията биват защитени по време на растежа, така самото складирно зърно също трябва да бъде предпазено. 30% от теглото на складираното зърно може да бъдат изгубени в рамките само на един месец, като причина за половината от тези загуби се крие в инсектите – неприятели на зърнените култури. Поради тази причина третирането с инсектицид се явява реална необходимост. Успоредно с това международното законодателство постановява, че при движението на зърно то следва да е обезпаразитено, заразените партиди зърно може да бъдат отхвърлени за продажба или оценката на качеството им да бъде силно намалена.
Активни вещества:
Делтаметрин – 2.5 g/100 g;  Пиперонил бутоксид – 22.5 g/100 g
Делтаметрин е високоактивен, устойчив на светлина пиретроиден инсектицид. Пиперонил бутоксид е разработен на основата на масло от лаврово дърво, екстракт от кората на дърво Оchotea. Пиперонил бутоксид учвеличава ефекта от инсектицидното действие на делтаметрин, като дава възможност за прилагането му в ниски дозировки с максимална продължителност на действие (период до 12 месеца) за широкоспектърен контрол на зърнени неприятели.
K-Оbiol® EC25 е течна формулация, предпазваща складираните продукти от появата на пълзящи вредители като например житна гъгрица, брашнян бръмбар, зърнен бръмбар, суринамски брашнояд, бобова гъгрица, както и летящи насекоми като тютюневия (складов) молец, оризовия молец, молец по сушените плодове и житен молец.
K-Оbiol® EC25 контролира гореизброените вредители във всичките им фази на развитие – яйце, ларва, пупа и възрастно насекомо, което е несравнимо предимство пред всички познати фумиганти, контролиращи само възрастната фаза на развитие в момента на прилагане. За разлика от третирането с газ (фумигация), което няма превантивно действие, третирането с течен инсектицид K-Оbiol® EC25  има както лекуващо, така и превантивно действие и предпазва от нова инфестация от 6 до 12 месеца след обработката в зависимост от използваната дозировка.
K-Оbiol® EC25 може да бъде употребяван и за третиране на вътрешните стени на празно складово помещение − добавете максимум 60 ml K-Оbiol® EC25 към 5 l вода.
Следвайте инструкциите на етикета за дозите при порьозни и непорьозни повърхности.
Третирането на стените предоставя 2 месеца защита.

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Дози на приложение

  • За зърно като добавка: за 100 тона зърно - 1 л. К-Обиол разтворен в 99 л. вода ( т.е. 10 мл./1т.) - до 12 месеца с една апликация

  • За складове:
  1. Порьозни (абсорбиращи) повърхности за 100 кв.м. - 40 – 60 мл. разтворени в 10 л. вода - до 2 месеца 
  2. Непорьозни повърхности за 100 кв.м. - 40 – 60 мл. разтворени в 5 l вода - до 2 месеца

     Производител: BAYER, Германия

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. или до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: